Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Aoi
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 83
  1. Aoi
    11.07.2011 23:25
    Aoi
    Ja dram też nie obejrzałam dużo, bo drażni mnie, że każda to super słodkie love story. W ogóle dramy mają tak dziwne scenariusze, że to się momentami w głowie nie mieści. Wszyscy wszystkich kochają, ale nigdy nie tych, co powinni xD Ale polecam "Hanazakari...". Głupawa strasznie, ale leżę ze śmiechu za każdym razem, jak ją oglądam xD I właśnie Ikuta Toma ma najlepszą postać
  2. ddo bwayo
    11.07.2011 23:18
    ddo bwayo
    cóż, ja zakochałam się w koike po jego roli z Dragon Zakura, tak fajnei tam grał, miał taką słodką rolę, jego 'naaani?' i palec w policzek i w ogóle taki słodki tam był, i jeszcze jak słucham jak on śpiewa to już po prostu~~ *_____* nie, jeszcze nie~mam w palnowanych XD ogólnie dopiero zaczęłam się zagłębiać w świat dram i mam za sobą 7 tylko XD" narazie chcę skończyć 1 część gokusen i wtedy zabiorę się za hanazakari no kimitachi e , gokusen mnie wkurza ==" ale jak już zaczełam to chcę skończyć.
  3. Aoi
    11.07.2011 23:13
    Aoi
    A tam, dam radę xD Fakt, Ikuta Toma ma niepowtarzalny nos. Ale jego bardziej lubię. Pewnie dlatego, że bardziej znam xd Oglądałaś "Hanazakari no kimitachi e"?
  4. ddo bwayo
    11.07.2011 23:09
    ddo bwayo
    nie no, chomik to nic, gorzej, że transfer trzeba mieć XD czemu obrzydził?! patrz jak słodko ścierał podłogę hm, na 1 rzut oka rzeczywiście podobny, jednak nie ma takiego nosa jak Koike i ma bardziej pociągłą twarz >D
  5. Aoi
    11.07.2011 23:06
    Aoi
    Chomika mam, więc może uda mi się pościągać. Ale ten filmik... Mnie obrzydził xD A tak na marginesie dodając, on wygląda prawie jak Ikuta Toma i nigdy w pierwszej chwili nie wiem, na którego patrzę
  6. ddo bwayo
    11.07.2011 22:59
    ddo bwayo
    ja na chomiku ściągłam wszystkie z polskimi napisami~ tylko no właśnie, na chomiku :{ chyba, że bym Ci je wysłała na maila jakby się dało czy coś :3 o ile chcesz XD oj tam, wcale nie takie straszne, zobacz~ http://www.youtube.com/watch?v=OElZnbKPhqQ
  7. Aoi
    11.07.2011 22:55
    Aoi
    Możliwe, możliwe. Ale nie mogłam znaleźć pełnych wszystkich odcinków, więc skończyłam na pierwszym xd Nie, nie widziałam i boję się tego xD
  8. ddo bwayo
    11.07.2011 22:49
    ddo bwayo
    no to Dragon Zakura Obejrzyj do końca, genialna drama 333333 a widziałaś jak opluł komuś dupe? XD
  9. Aoi
    11.07.2011 22:48
    Aoi
    Nawet nie pamiętam, Yamashita Tomohisa też tam grał. Ale widziałam za to na yt reklamy z nim, jakiegoś chyba żelu do twarzy i wody mineralnej xD
  10. ddo bwayo
    11.07.2011 22:40
    ddo bwayo
    której? ^w^ on ma taki słodki głos

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:48.