Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 265
  1. Ceasaries
    09.03.2012 14:27
    Ceasaries
    Sorki.. chyba coś najpierw wysłałam, później myślałam co napisać.. ale i tak dziwnie szybko.. ja słyszałam że 5 część DA.. ma wyjść dopiero w wrześniu tego roku.. O.o .
  2. Rosemarie
    09.03.2012 11:37
    Rosemarie
    szybko? wcale nie wychodzą szybko. :{ 4 część wyszła chyba w czerwcu 2011, o ile dobrze pamietam, 5 część w maju 2012, a szósta - ostatnia we wrześniu 2014. :/
  3. Ceasaries
    09.03.2012 11:21
    Ceasaries
    Genialnie że tak szybko wychodzą.. gdybym koło ciebie mieszkała. kupiłabym ci.. noo,ale za daleko...
    P.s.: Nie mogę sie doczekać.. ^^
  4. Rosemarie
    09.03.2012 07:03
    Rosemarie
    tamtego cytatu na pewno nie powiedział Jace do Clary. Nie ma takiej możliwości. Może Jocelyn do córki? W sumie by pasowało. A czytałaś prolog 5 części? W sumie nic ciekawego w nim nie ma, Clary dzwoni do Simona i mówi mu, że Jace zniknął z dachu wraz z Sebastianem. W ogóle to ta część będzie wymiatała, czuje to. przeczytałam z niej tyle tych cytatow... ale mimo to, ze Jace będzie stanowił cześć Sebastiana, to Cassie (autorka DA) powiedziała, że będą to dwie oddzielne istoty. wychodzą 8 maja, a 16 mam urodziny. :>
  5. Ceasaries
    08.03.2012 19:59
    Ceasaries
    Hehe.. ja chwilowo mam za dużo podobających mi się ksiażek.. więc w najbliższym czasie raczej nie przeczytam ponownie, ale z resztą 1-3 części czytałam 2 razy.. Akademia mroku.. ujdzie.. wnerwia mnie to że kończące rozdziały mają niedopowiedzenia.. mam nadzieje że np. pod koniec coś wytłumaczą.. a nie to że wybrani są wampirami (jeżeli nie są, to miła odmiana - ale nie mów), bo np. nie wiem jakie ona sobie zajęcia wybrała.. a no i złe jest to że rozdział zaczyna się od dalszego momentu, niż się skończył poprzedni.. Słyszałaś może o nowej serii Mead.. Kronika krwi... czy coś takiego??
    P.s.: Też słyszałam coś takiego o DA. że Sebastian będzie czół jak Clary się całuje z Jacem.. Mnie najbardziej obchodzi kto i do kogo powiedział jeden cytat.. wyśle na pw..
  6. Rosemarie
    08.03.2012 19:40
    Rosemarie
    ja tez czytalam 4 czesc, w wakacje, ale wczoraj od poczatku zaczelam. boze, kocham po prostu tą serię. a ten koniec z Sebastianem. czytałam, że oni będą tak jakby połączeni, że jak Clary zrobi coś Sebastianowi, to Jace też to odczuje. będą podróżować w trójkę do Wenecji, Paryża i Pragi. akademię mroku czytałam, dwie cześci, taka sobie. teraz czytam cień nocy Andrei Cremer.
  7. Ceasaries
    08.03.2012 19:33
    Ceasaries
    Hehe.. dosłownie cudo.. A najgorsze jest to że premiera mechanicznego księcia miała być w styczniu tego roku, a przełożono na kwiecień.. Jest to najbardziej oczekiwana książką w Polsce.. Tak.. czytałam już 4, dosyć dawno.. ale coś pamiętam.. hehe... jeszcze.. Aktualnie.. czytałam Akademie Mroku, ale muszę przerwać jej "konsumowanie" i przeczytać Romeo i Julia.. pffd. A ty co aktual. czytasz??
    P.s.: Zaglądałam i nie raz, ale nie wpisywałam się..
  8. Rosemarie
    08.03.2012 19:22
    Rosemarie
    tak, czytalam. boze, ostatnio mam taką fazę na dary anioła. czytałaś 4 część? ja tak, a w maju wyjdzie 5, jeszcze czytalam z niej cytaty i po prostu to czekanie mnie zabija. zajrzyj do tematu w offtopie o darach anioła.
  9. Ceasaries
    08.03.2012 19:00
    Ceasaries
    Ej.. no sorry bardzo.. Stark poleciał do Zo.. a nie ona do niego.. i co dalsze części jest lepiej.. naprawdę.. przemóż się i przeczytaj.. będę miała z kim gadać o ulubionych książkach.. i nie pominę tego, że moje ulubione książki stoją na pólkach i delikatnie brak im miejsca.. A czytałaś może " Mechanicznego anioła"? - Cassandra Clare.. ?!?
  10. Rosemarie
    08.03.2012 16:03
    Rosemarie
    nie, no Stark był w 4, a ja czytałam kawałek tej czesci. ^^ wkurza mnie Zo, co nowy chlopak, to ona do niego leci. :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28.