Wróć   TheSims.PL - Forum > Dastina
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Dastina i marandile
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 81
  1. Dastina
    29.04.2010 01:30
    Dastina
    Dobra.Miło się gada,ale ja już padam na twarz.
    Idę.Dobrej nocy : ]
    A w ogóle to ty piszesz jutro tzn. dzisiaj z aglika tak ? To czemu nie spisz o tej godzinie ?
  2. Dastina
    29.04.2010 01:17
    Dastina
    A to tak jest.Czyli jak dobrze rozumiem : test plus oceny plus dodatki. tak ? Ale test 1 czy wszystkie 3 na raz się dodaje ?
    Ps.Wiem,wiem.Głupie pytania. Ale o 01:56 nie myślę...sory
  3. Dastina
    29.04.2010 01:01
    Dastina
    Ja się bałam iść do gimnazjum okropnie i strasznie.Jak już poszłam to się nieźle przeraziłam.Tak jak mówisz nauczyciele wymagajacy,nauki tyle,że nie mam już ani czasu ani siły na coś innego..Może po porostu moje gim. jest jakieś inne,bo jak gadałam ze znajomymi z innych szkół,to oni nie mają tyle nauki i są z gim. zadowoleni.A liceum też się boję,szczególnie że już niektórzy mnie nastraszyli,że w liceum to trzeba samemu pracować,a nauczyciel tylko wymaga i jest ogólnie ciężko.No ja nie wiem czy moze być jeszcze gorzej niż ja mam teraz w gim. . Poczekamy,zobaczymy,moze przezyje.A tak w ogóle jak to jest z tymi egzaminami po 3 klasie? One się bardzo liczą do liceum czy tylko np. human. jak się chce iść np. do klasy takiej,ja nie wiem..wytłumacz mi , jak jeszcze nie spisz i jak ci sie chce oczywiscie. ;]
  4. Dastina
    29.04.2010 00:54
    Dastina
    aa okej.Dobra to powiedz mi taką rzecz : jak chce dodać fotę z gry tutaj na forum,to muszę oczywiście ją najpierw zrobić czyli moze być np. PrtScr i wkleje do painta i zapiszę sobię .okej,okej ale jak zmniejszyc rozmiar,żeby pasował na forum,tego nie wiem..
    Ty pewnie więcej wiesz na ten temat,bo wiem,że dużo fotek już tu dałaś.
  5. Dastina
    29.04.2010 00:46
    Dastina
    Ja zawsze mam się uczyć w weekend,a wychodzi tak,że dzień przed sprawdzianem siedzę do północy albo i dłużej,potem nie mogę rano wstać,i tak w kółko.
    Ps.Znasz moze jakis fajny program(po polsku) do obróbki zdjęć,tzn. do dodawania jakichś ramek,czegoś tam,no żeby zdjecie było takie "wzbogacone"..
  6. Dastina
    29.04.2010 00:16
    Dastina
    No tak,tak właśnie.Masz rację
    A no niestety nie posiadam tego ciekawego wynalazku jakim jest gg. Zawsze mam sobie założyć,ale jakoś tak..wiesz jak jest.
  7. Dastina
    29.04.2010 00:00
    Dastina
    A ja mam masę nauki i nie wiem za co się brać,oprócz tego lektura..masakra.Właściwie to nic mi się nie chce,najchętniej bym spała cały dzień,wszystko mnie boli,hmm..czy ja tu przypadkiem wypisałam objawy depresji ? O.o Ale nie..no bo niby żyję "normalnie" ,tylko nie mam siły do nauki,ale chyba to normalne,tak mi sie wydaje..;] Poza tym raczej zaraz idę spać,bo już kolejnej herbatki nie chce mi sie robić.No to chyba tyle . ; )
  8. Dastina
    28.04.2010 23:48
    Dastina
    Hejo ! Wreszcie znalazłam kogoś,kto nie śpi.
    Co tam u ciebie ?
  9. Dastina
    18.04.2010 14:28
    Dastina
    Oceniłam
  10. Dastina
    18.04.2010 14:25
    Dastina
    Już ! Z przyjemnością ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:53.