Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 106
  1. Lucha
    07.01.2012 16:05
    Lucha
    Dobre^^ Nie będą zakazane! Przeżyję, chociaż za to, że jak się dowiedziałam obgaduje mnie za moimi plecami będzie "troszeczkę" poobijany
  2. Extranjera
    07.01.2012 16:00
    Extranjera
    U mnie odwrotnie. Pani nazywa mnie "słownikiem" bo dużo słów znam po angielsku, a moją koleżankę "gramatyką" bo dobrze układa zdania, zna czasy, itp.
    Weź, bo jeszcze łyżwy będą zakazane w naszym kraju
  3. Lucha
    07.01.2012 15:49
    Lucha
    Ja z koleżanką nic nie kapujemy prawie po angielsku! ^^ I jak wezmę te 2 osoby z 3klasy to jednej się pozwolę zabić, a drugą nauczę i będziemy się wspólnie z tego pierwszego nabijać
  4. Extranjera
    07.01.2012 15:41
    Extranjera
    Dobry plan! Ja ostatnio chciałam się zapisać albo na hiszpański, albo na włoski i móc wszystkich obrażać lub "mówić im prawdę", a oni się nie skapną. Na razie używam translatora i się sprawdza. Właściwie to jedną osobę to mogę nawet po angielsku obrażać
  5. Lucha
    07.01.2012 15:38
    Lucha
    Tiaa... bardzo specjalna Jak się już z nią zaprzyjaźnie, a nie tylko będziemy sobie dożerać to ich wyciągnę na lodowisko i się z nich ponabijam... ^^
  6. Extranjera
    07.01.2012 15:36
    Extranjera
    Nigdy nie wiadomo jaka impreza Ale zawsze można gdzieś się wprosić. A tak serio, to już będzie liceum to może w końcu da się zrobić jakąś imprezę.
    A to jakaś specjalna "ta" trzecia klasa?
  7. Lucha
    07.01.2012 15:32
    Lucha
    Jaka impreza?^^ Ja się umówiłam z koleżanką znowu na czwartek na łyżwy, a później znowu będą wf za tydzień we wtorek i pan obiecał, że nas weźmie... A ja znowu będę idealnie jeździć i się popisywać przed 'tą' trzecią klasą
  8. Extranjera
    07.01.2012 15:28
    Extranjera
    Nas na łyżwy pani zabiera zawsze w czwartek Ale ja i tak się zwalniam. Już mi to nie sprawia tyle radości co kiedyś
    Ja sylwka też miałam w domu, ale z koleżanką. Może w tym roku będzie większa impreza
  9. Lucha
    07.01.2012 15:24
    Lucha
    Nawet nieźle Troszkę się popiło ^^
    Sylwek nudny jak cholera, bo w domu ... Ale za to byłam na wf we wtorek na łyżwach pierwszy raz!
  10. Extranjera
    07.01.2012 15:23
    Extranjera
    Tak mówisz? Zobaczymy. Jak nadal będziesz twierdzić, że to opowiadanie jest dobre to będę pisać
    Jak ci minął sylwek? I święta?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:58.