Wróć   TheSims.PL - Forum > Sheila
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sheila i Połówka
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 85
  1. Sheila
    21.12.2010 19:12
    Sheila
    Dzięki i wzajemnie!
    Spokojnych,szczęśliwych,udanych,przyjemnych,fajnyc h,smacznych i wesołych świąt!
  2. Połówka
    21.12.2010 19:00
    Połówka
    Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku ! ;*
  3. Sheila
    20.11.2010 15:05
    Sheila
    No a mnie się właśnie pogorszyło z matmy,bo zawsze miałam 5,ale teraz pewnie bd miała 4.
    Ale może mi w przyszłym półroczu `przejdzie` xD Już tak miałam,że w pierwszy półroczu źle a potem odmiana na całego w drugim
    Co u cb.?
  4. Połówka
    18.11.2010 20:10
    Połówka
    haha ;d a ja kocham matmę, a historii nie lubie :p . miałam 3 na półrocze, ale poprawiłam na 4 na koniec 6 klasy ;d . nigdy 5 nie miałam z historii . nawet się na to nie zapowiadało ;D
  5. Sheila
    18.11.2010 20:04
    Sheila
    Z polskiego 5 a z historii 6 ^^ xD
    Ale ogólnie przez wakacje się zainteresowałam historią i pisałam opowiadania.Leżą sobie teraz spokojnie w zeszycie z kwiatkiem
    Mi nie za bardzo idzie z matmy :// Wgl nie przepadam.Tak tyle o ile
    A tobie .?
  6. Połówka
    18.11.2010 19:57
    Połówka
    no staram się . ale biologia mi w ogóle nie wchodzi ;/ .
    no i gratuluję ! ^^ . co miałaś z polskiego na koniec 5 ? .
    a mnie ona nie zaprosiła
  7. Sheila
    17.11.2010 19:42
    Sheila
    Obyś choć trochę poprawiła... W mojej klasie to na szczęście nikt tak za bardzo go nielubi,ale w 4 i 5 to po prosu masakra;// Nie ma przerwy żeby nic nie wyło... A z ocenami to tak średnio. Niby ok,ale i tróje się trafią i wgl. Ale muszę się pochwalić [xD] że przeszłam do drugiego etapu z konkursu interdyscyplinarnego z części humanistycznej...xP Nie no cieszę się bardzo...
    Ej zaprosiła cię jakaś taka lolypop czy coś.? Bo nie wiem czy to nie jakś nowa co chce mieć znajomych na siłę ;?
  8. Połówka
    17.11.2010 15:01
    Połówka
    macie 'zabiberowane' dzieci ? ;d . ja sie cieszę, że w tym roku jestem już w gimnazjum ;d . ale w podstawówce nie było tak źle . nie wiem jak teraz. ale jak na dyskotece puścili 'bejbe bejbe' to pianie było ;D
    no a u mnie okej, oceny coraz lepsze ^^ ale z biologi mam piękne ;d . 2- i 1 xd . ale jutro idę poprawić. a nic nie umiem
  9. Sheila
    17.11.2010 06:39
    Sheila
    Tak sobie ... Kurde do szkoly mi się w ogóle nie chce łazić:// Bo nic innego na przerwach nie słychać tylko Bibera ;//
    Jezu siadałam z kumpelą w bibliotece,ale teraz już się nie da bo przez 2 tyg. zamknięta...
    A poza tym to nawet ok.
    A co u ciebie w szkole .?
  10. Połówka
    16.11.2010 16:50
    Połówka
    a okej, okej
    a u Ciebie ? ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:56.