Wróć   TheSims.PL - Forum > Aoi
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aoi i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 559
  1. Lubie
    28.04.2012 20:54
    Lubie
    Ooo. Ja na pewno Igrzysk nie odstawie. Skończę trzecią książkę, wrócę do pierwszej. X')
  2. Aoi
    28.04.2012 20:51
    Aoi
    Ja zdecydowanie bardziej wolę kupować, niż wypożyczać książki. Nie muszę się z nimi rozstawać
  3. Lubie
    28.04.2012 20:36
    Lubie
    Ale to jest jedyna książka, która mnie tak wciągneła...
    Naprawdę polecam Igrzyska Śmierci, niestety nie ma chyba w bibliotekach, więc trzeba lecieć do księgarni... Albo przez neta. Ja kupiłem wczoraj całą trylogię i zostało mi około jednej czwartek pierwszej książki. X')
  4. Aoi
    28.04.2012 20:11
    Aoi
    Huhu, nieźle Uwielbiam książki, które tak wciągają. Pamiętam, że ostatnią część Harry'ego Pottera przeczytałam w trzy dni i troszkę. Teraz tylko marzę o tym, by pozdawać te wszystkie egzaminy w reszcie się wziąć za własne książki. Schomikowałam chyba z 5 książek, które chcę przeczytać w najbliższym czasie.
    Ha, Robin Cook czeka, muszę się w końcu za niego zabrać

(właśnie mi się przypomniało, że nie oddałam książki do biblioteki szkolnej, a ja w piątek skończyłam szkołę... Chyba przy okazji maturki z polskiego będę musiała zajść cichaczem do biblioteki )
  5. Lubie
    28.04.2012 19:08
    Lubie
    Dobrze, niech będzie 6 dni..

Ja też bardzo żadko teraz na forum jestem, do w domu mnie nie ma. ;p

Będziesz ze mnie dumna? Wyobraź sobie, że JA wczoraj dostałem trylogię 'Igrzysk Śmierci' I jestem grubo za połową pierwszej książki. X)
    Zaczynam już 3 część, czyli 19rozdział z 27.
    CAŁY dzień dzisiaj czytałem, tylko teraz zrobiłem sobie dłuższą przerwę na'Bitwę na Głosy'
  6. Aoi
    28.04.2012 13:11
    Aoi
    Gdzie tydzień, 6 dni zaledwie! Ale usprawiedliwię się tym, że rzadko ostatnio tu wchodzę i po prostu nie było okazji Ci życzeń złożyć.
    Tak, ta wersja brzmi dobrze, będę się jej trzymać xd
  7. Lubie
    28.04.2012 09:28
    Lubie
    Dziękuję bardzo. X)
    Wiesz, tydzień to nie jest dużo. Mojej mamie wczoraj złożyli życzenia 20 dni po urodzinach. ;p
  8. Aoi
    27.04.2012 19:56
    Aoi
    Ej, wiesz co, wiesz co? Ja Ci jeszcze życzeń urodzinowych nie złożyłam!
    Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń!
  9. Lubie
    10.04.2012 16:12
    Lubie
    No a ja właśnie tego chciałem uniknąć. ^^
  10. Aoi
    10.04.2012 16:10
    Aoi
    No sporo. Ale w mojej grze też się kamera zacina. Ciężko się zdjęcia robi, a czasami wręcz tak mi to obciąża komputer, że się przegrzewa i wyłącza.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:13.