Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Pamela
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 102
  1. Pamela
    30.06.2008 23:08
    Pamela
    Pierwszy link mi nie działa ;c Za to drugi obejrzałam ^^ Fajne
  2. Pamela
    30.06.2008 21:14
    Pamela
    Nigdy nie oglądałam porządnie, od początku do końca ^^' Zawsze jakieś urywki. Ale jutro obejrzę ;D
  3. Libby
    30.06.2008 20:57
    Libby
    Złośnica to podstawa xD! Koniecznie musisz obejrzeć. Całości nigdy nie widziałaś? Heath grał w niej bosko. Uwielbiam jego postać w Złośnicy. Fajny typ faceta .
  4. Pamela
    30.06.2008 20:06
    Pamela
    O, wypożyczyłam dziś Złośnice, będę mogła obejrzeć od początku do końca ^.^
    Filmiki obejrze gdzieś tak za godzinę ^^
  5. Libby
    30.06.2008 19:52
    Libby
    Tak myślałam, że tego nie widziałaś. Mnie ten tekst też rozwalił. Chyba miał podobny charakterek do Patricka Verony ze Złośnicy. Spoko, te filmik byly znalezione na szybko i przypadkiem, to nie to samo, co ten, który kiedyś Ci wysłałam. Poczekam, teraz mam czas.
  6. Pamela
    30.06.2008 19:48
    Pamela
    Omg, uwielbiam go 'Twój brat całuje lepiej' XDDDD
    Potem pooglądam te filmiki i Ci napiszę, okay? ^^
  7. Libby
    30.06.2008 19:10
    Libby
    Przypadkiem znalazłam samych przystojniaków(o ile Cię to jeszcze interesuje ): http://pl.youtube.com/watch?v=mL8X7z...eature=related
  8. Libby
    30.06.2008 18:53
    Libby
    Mam jakiś link http://pl.youtube.com/watch?v=XqZGNn...eature=related . Cóż, ta piosenka też mnie trochę dobija, chociaż mniej niż poprzednia I need a hero...
  9. Libby
    30.06.2008 18:48
    Libby
    Hej! Sorki, że tyle się nie odzywałam, ale miałam istny sajgon... Od dziś mam oficjalnie wakacje . Linku żadnego dla Ciebie nie mam na razie, ale mam coś lepszego . Znalazłam to niestety już po śmierci Heathcliffa a teraz musiałam przeszukać pół swojej skrzynki mailowej, by to znaleźć. Mam nadzieję, że się spodoba. Po przeczytaniu tego było mi jeszcze bardziej żal, że go nie ma...
    To anegdotka z planu nowego Batmana!
    Najbardziej niebezpiecznie było wtedy, gdy od generatora efektów specjalnych zapaliła się spódnica Maggie Gyllenhaal ( siostry aktora grającego kochanka Heath'a w filmie Tajemnica Brokeback Mountain). Na pomoc aktorce rzucił się jej grający Jokera, Heath Ledger. To dzięki jego szybkiej reakcji, który ugasił tlące się ubranie Maggie nie odniosła żadnych obrażeń. Pirotechnicy nie zdążyli się zorientować co się dzieje, gdy już było po wszystkim. Maggie z wdzięczności ucałowała Heatha, a on odpowiedział: Twój brat lepiej całuje".
    Czyż on nie był wspaniały?
  10. Pamela
    14.06.2008 23:17
    Pamela
    Było mu ładnie i w blond i w ciemnych Długie włosy mu najbardziej pasowały. Aczkolwiek sama nie wiem czy mu było lepiej w blond czy w ciemnych.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:52.