Aktualnie czytam "Dowody zbrodni"... czy jakoś tak, średnie to, koleżanka mnie namawia do wszechogarniającego "Zmierzchu", obiecałam, że jak mi się skończą egzaminy to przeczytam Teraz biorę częściej jakieś podręcznik w dłoń, aż się sobie dziwię
Uhh znając mnie zaraz się schowam pod koc Nie brzydzi mnie krew, właśnie sporo oglądam i czytam takich kryminałów, więc to jest nie problem Dziękuje Ci bardzo i miłego dnia życzę
Wszystkie 3, tj Pily chyba tylko II czesc, a Klatwe amerykanska - japonskiej mi sie nie udalo :[ Pila i Wzgorza maja oczy to horrory z tych, gdzie wszystko jest pokazane oaz nazbyt dokladnie, jezeli cie to az tak nie brzydzi, to mozesz obejrzec... na klatwie sie nie balam, ale nie wiem jak z japonska, bo ogladalam jedynie fragment, chociaz zdawala sie byc lepsza od amerykanskiej.
Rooi witam Cię Wiem, że Ty lubisz horrory itp. oglądałaś "Wzgórza mają oczy" "Klątwę" albo "Piłę" (byle którą część)? Bo właśnie nie wiem co wybrać, a dziś wieczór mam zamiar właśnie coś oglądnąć Może mi coś doradzisz