Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Volturia
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 244
  1. Sandy
    25.03.2010 20:48
    Sandy
    Hej, kiedy w końcu coś nowego w "Why me?" ?
  2. Sandy
    03.02.2010 20:02
    Sandy
    Ale ty dalej mi na właściwy komentarz nie odpowiedziałaś
    Przeczytaj sobie trzeci post na 34 stronie...
  3. Sandy
    02.02.2010 20:42
    Sandy
    Taka prawda. Co poradzić
    Swoją drogą, wspominałam już szmatłowate FS jest moim ulubionym?
  4. Volturia
    02.02.2010 13:31
    Volturia
    o cholera, Sandro - aż się wzruszyłam Żeby moje szmatłowate FS się komuś po nocach śniło? - ciężko mi wierzyć ;p
  5. Sandy
    02.02.2010 07:32
    Sandy
    Czarna, naczytałam się wczoraj twojego FS i teraz mi się śniło po nocach
    Coś w rodzaju dalszej części, ale niekoniecznie następnego odcinka. W każdym razie dla Emmy widok Ian'a i Anike był trochę jakby ktoś trzasnął ją mocno w policzek, a to wywołało taką jakby falę wspomnień (tych dobrych). Wiele z nich było wcześniej zamazanych, a teraz się wyostrzyły. Poza tym powróciło wiele z tych, które zapomniała.
    I później całe otoczenie się zmieniło - Em i Ian stali na przeciw siebie i pamiętam, że to było tylko zdjęcie, a ja czytałam. To było coś w rodzaju, że czarna czuła się skrępowana i starała się zdusić w sobie chęć przytulenia blondyna. Później był chyba jakiś dialog, którego już nie pamiętam Wiem tylko, że Em starała się być oschła, a bardzo jej to nie wychodziło.
    Koniec.

Tak, wiem, ja to zawsze mam obłędne sny
  6. Sandy
    11.01.2010 12:32
    Sandy
    Ja będę miała 2 z fizyki, bo, jakoś tak się złożyło, że w zamian za mojego ulubionego nauczyciela dostaliśmy najostrzejszą nauczycielkę w szkolę. No i 2 z matmy, bo wprowadzili nam na klasówkach takie jakby dechy które oddzielają cię od osoby obok (chociaż jesteśmy podzieleni na grupę A i B ). Strasznie mi to utrudnia pracę, bo jak nie zobaczę wzoru Fanny, to nigdy nie wiem co powinnam w danym zadaniu zrobić. A z całej reszty przedmiotów 4 i 5.
  7. Volturia
    11.01.2010 12:24
    Volturia
    a ja walczę, by mieć tylko jedną 2 na koniec tego semestru -.- Nie wiadomo z jakich powodów, nie będe miała 3 tylko 2 z niemca. No i fizyka i matma -.-
    Kurcze, śliczny jest ten baner Eternalu tak btw.
  8. Sandy
    11.01.2010 12:14
    Sandy
    No to poczekam do 25, żeby ci się przypadkiem termin nie przedłużył
    A u mnie w szkole to samo. W środę mam poprawkę z fizyki, w czwartek powtórkę z matematyki, a w piątek test z chemii. A jeszcze gdzieś w najbliższym czasie klasówka z niemieckiego - przewalone.
  9. Volturia
    11.01.2010 12:09
    Volturia
    nowe Why me? będzie dopiero podejrzewam po 25-tym ;D także jeszcze troszkę czasu minie, nie mam jeszcze ani jednego zdania. W szkole teraz przerąbane ;]
  10. Sandy
    11.01.2010 11:55
    Sandy
    Jak mam już pozwolenie to spokojnie mogę ci powiedzieć, że nie wstawię kolejnego odcinka, dopóki ty nie wstawisz kolejnego w "Why me?" /

Współczuję. Wiem jak to jest. Raz zgubiłam zeszyt do przyrody (jeszcze w podstawówce , a jak już przepisałam całe 27 lekcji od nowa to znalazłam ten stary.

EDIT:
    A w "Eternal flight" zedytowałam trochę drugi odcinek (tj. dodałam 2 zdjęcia), jak chcesz możesz zobaczyć

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42.