przymierz do szafki i zobacz czy pasuje, jak tak to stawiasz (czasem moze sie zdazyc ze musi być wyższe od szafki). No i na kolor nie patrz bo po ustawieniu trzeba zmienić na przeźroczysty.
ok, włączyłam i w ogóle stawiam sobie na nich jakis przedmiot i gucio xd pomijając fakt, że w ogole nie wiem, na ktorym mam to stawiac. bo mam te same numerki i mam płaskie klocki, jakies wypukłe i fioletowe xd
no to właśnie jak je ściągniesz (ja mam ich pełno, w sumie jak masz meble pobrane z neta to praktycznie wszystkie sie przydają) to na nich układasz rzeczy (po 1 na klocek) , dajesz je niewidzialne i stawiasz tam gdzie chcesz by były.
wlasnie tak robie i jak sie cudem jakies rzeczy ustawia na jednym blacie, to przewaznie na siebie wjezdzaja xd. chodzi mi o te klocki OMSP, tylko nie wiem jak działają i które pobrać, bo jest ich z milion xd
najpierw wpisujesz "moveobjects on" następnie "boolprop snapobjectstogrid false" i stawiasz na te półeczki wysokości blatu i umieszczasz w miejscu którym chcesz.