Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 106
  1. Lucha
    07.01.2012 15:21
    Lucha
    Ja 1 klasa gimnazjum
    Wiesz, co ja ci radzę nie dawać zdjęć... To lepiej wpłynie na naszą wyobraźnię
    A tak ogólnie to tego nie porzucaj! Fajnie piszesz! Szkoda by było tego opowiadania... Nie musi być tak często, bo to chyba logiczne, że obowiązki szkolne też masz, ale żeby było^^
  2. Extranjera
    07.01.2012 15:10
    Extranjera
    Gimnazjum, a ty? Która klasa?
    Ja tam tylko krzyczę na jedną koleżankę Serio, nikt z nią wytrzymuje. Niemiecki?! Ja mam we wtorek i zawsze po lekcji wszyscy mnie unikają, bo jestem wściekła. Tylko nieliczni ryzykują starając się mnie uspokoić
    Opowiadanie? Tak, napisałam i mam dylemat Miałam pomysł, żeby zrobić z niego FS, ale moje zdjęcia są do kitu i problemy z kompem (nie wiadomo ile wytrzyma). Ale chyba jednak przestanę pisać. Teraz 3 klasa - więcej nauki, mało osób czyta i ja robię długie odstępy między dodawaniem.
  3. Lucha
    07.01.2012 15:02
    Lucha
    To, to jest mój wielki powrót! ^^ Mam teraz kuzyna w 3 klasie i jego koledzy mnie wnerwiają... Zgaduję, że w czwartek jak jego klasa jechała z moją na wycieczke to on jechał, żeby dopilnować, żeby jego koledzy przeżyli W poniedziałek mam niemiecki ... brrr... koszmar ! Jestem w gimnazjum i ledwo żyję... Lubię oczywiście przerwy dogadywanie takiej jednej 3 klasie i wg
    A ty jesteś w gimnazjum? Czy liceum?
    A i tak w ogóle to co z twoim opowiadaniem? Ja widziałam, że coś tam dodałaś, ale nie mam czasu ostatnio na spokojnie przeczytać :/
  4. Extranjera
    07.01.2012 14:52
    Extranjera
    No właśnie widziałam Po tym się skapnęłam, że wróciłaś U mnie? Uczę się i uczę, pilnuję koleżanki, żeby się uczyła i chyba tyle. Ta 3 klasa jest koszmarna! Najchętniej bym wróciła do podstawówki
  5. Lucha
    07.01.2012 14:44
    Lucha
    E, tam długo.... Króciutko! ^^ Nie miałam na swoim kompie internetu:/ Miałam też duużo roboty w szkole! A w szczególności musiałam prosić Boga o cierpliwość, abym nie wyzabijała tej głupiej 3 klasy... Niedługo poproszę o siłę, i będzie po nich
    Dodałam simy bo mi się nudziło! Co u cb? ^^
  6. Extranjera
    07.01.2012 14:39
    Extranjera
    O! Jak patrzyłam ostatnio to Cię dłuugo nie było
  7. Lucha
    18.09.2011 16:55
    Lucha
    Kochana, ja cię nie zabije za to! Bo kto by mi odcinki pisał?
    Lecę czytać
  8. Extranjera
    18.09.2011 16:54
    Extranjera
    Tak, jak Sandy możesz mnie zabić, że długo nie dodawałam, ale zapraszam do przeczytania co wrzuciłam przed chwilą
  9. Lucha
    20.08.2011 12:14
    Lucha
    Kiedy odcinek, hę? Nie mogę się doczekać masz ciekawe historie, ale strasznie wolno je dodajesz, że prawie się je zapomni
  10. Lucha
    14.07.2011 17:01
    Lucha
    Spox zerknę

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:54.