Wróć   TheSims.PL - Forum > Silver
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Silver i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 98
  1. rudzielec
    18.12.2011 13:17
    rudzielec
    nic nie szkodzi
    jeszcze nie dodałam odcinka, bo mam mały problem z grą, ale pewnie jutro zrobię zdjęcia i wstawię odcinek
  2. Silver
    18.12.2011 09:35
    Silver
    Sorki rudzielcu, że się tak długo nie odzywałam, ale znowu mi się coś z komputerem działo i nie miałam neta -,- Nie miałam nawet jak skomentować FS (nie sprawdzałam, ale pewnie zdążyłaś już dodać następny odcinek)
    Dzisiaj na pewno wszystko nadrobię
  3. rudzielec
    27.11.2011 19:40
    rudzielec
    no wiecie co
    proszę mnie nie straszyć takimi dzwonkami xD
    no wydaje mi się, że spodoba Ci się zakończenie, ale w jakimś stopniu pewnie zechcesz mnie poćwiartować
  4. Silver
    27.11.2011 16:43
    Silver
    "a za zakończenie niektórzy mnie poćwiartują" !!! http://www.dzwonker.com/story.php?ti...r_high_quality
    Mam nadzieję, że nie należę do niektórych
  5. rudzielec
    26.11.2011 18:13
    rudzielec
    brak komputera to tragedia
    jeśli chodzi o BR to mnie tu naciskają, że ma być w tym miesiącu
    a za zakończenie niektórzy mnie poćwiartują, ale na to jestem przygotowana, zarygluje okna i drzwi xD
  6. Silver
    26.11.2011 17:18
    Silver
    O to super Dobrze, że mi się w jakiś cudowny sposób komputer naprawił bo już chyba z tydzień mi nie działał
    Ale na szczęście już jest ok, bo i innym wypadku nie miałabym jak czytać FS...to straszne!
    Zaskakujące zakończenie? Hmmmm nie wiem co Ci łazi po głowie, ale na pewno się nie zawiodę
  7. rudzielec
    22.11.2011 13:19
    rudzielec
    nie przejmuj sie! wena powoli wraca, więc pewnie w tym tygodniu coś bedzie w dziale FS :> i bedzie to najprawdopodobniej odcinek Belle Rose
    czas skończyć to FS i zaskoczyć czytaczy zakończeniem
    wprawdzie jeszcze trzy odcinki ale będzie się działo
  8. Silver
    10.11.2011 20:10
    Silver
    Zaczęłaś pisać o braku weny i teraz ja nie mam weny do głupiego komentarza... serio nie mam pojęcia co odpisać -_-
    To jakieś zaraźliwe
  9. rudzielec
    10.11.2011 17:24
    rudzielec
    całkiem możliwe, że to jest tak jak mówisz, ostatnio nie śpię po nocach
    chętnie bym zapadła w taki sen zimowy, żeby przespać kilka dni, a potem mieć siłe na to wszystko co chciałabym zrobić
  10. Silver
    09.11.2011 21:33
    Silver
    zapadasz w sen zimowy ja tak mam. Przychodzę do domu i od razu idę spać może jesteś osłabiona i śpiąca...to też może być powód

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14.