Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Libby
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 281
  1. Annetti
    12.08.2015 17:08
    Annetti
    Mnie chyba najmniej wciągnęły "Noce w Rodanthe". Potem okazało się, że ten film oglądałam przynajmniej ze dwa razy nim przeczytałam książkę xd
    Ja tam czekam na to, co wymyśli w nowej książce. Angielska wersja ma wyjść w październiku i dzisiaj wchodzę na e-maila, a tam wiadomość z jego strony, że można zagłosować na okładkę. Wchodzę, a tam pisze, że głosowanie w ankiecie zakończyło się godzinę wcześniej :<
  2. Libby
    12.08.2015 17:01
    Libby
    Biorąc pod uwagę, że Amanda miała miodowe włosy, to ta okładka tak średnio się zgadza, choć jest ładna
    Właśnie cała książka chyba wzbudzała takie w sumie średnie emocje a na koniec Sparks mnie wkurzyl. Czegoś mi w tej książce brakowało...
  3. Annetti
    12.08.2015 16:48
    Annetti
    http://ecsmedia.pl/c/dla-ciebie-wszy...xt23169130.jpg <-- a ja taką :>
    Aleee, przynajmniej zapamiętasz to zakończenie W sumie to chyba lepiej, że wywołuje jakieś skrajne emocje, a nie jest takie obojętne xD
  4. Libby
    12.08.2015 16:31
    Libby
    http://www.filmweb.pl/film/Dla+ciebi...ko-2014-629797 Ja mam taką okładkę, tylko trochę przyciętą u góry i bez tych filmowych dopisków.
    Zakończenia nienawidzę... :/ Wiedziałam, że tak to się skończy i co jej Dawson ofiaruje :/
  5. Annetti
    12.08.2015 16:28
    Annetti
    Ja nie mam okładki z filmu :> Mam jakąś dwójkę ludzi szczerzącą się do siebie (a przynajmniej tak mi się wydaje. To moja ulubiona okładka xD). Mnie się film podobał :> Chociaż zakończenie... Zawsze byłam za happy endami
  6. Libby
    12.08.2015 16:10
    Libby
    Nienawidzę ich! Jestem zła! Dawsona w filmie gra Marsden. Jak ja mam teraz obejrzeć ten film, jak znam jego losy z książki? W Pamiętniku też gral tego, który został olany... I że go nie poznałam na okładce książki... o_O Słabo go widać, ale mimo wszystko...
  7. Libby
    10.08.2015 23:32
    Libby
    Nie psuj sobie książek w ten sposób
    Czytaj po kolei a nie xD
  8. Annetti
    10.08.2015 18:26
    Annetti
    No wiesz, jeżeli to są jakieś schematyczne romanse czy coś, to raczej wielkiego zaskoczenia nie ma. No, ale gdybym nie czytała tego co na końcu, to mogłabym nie przeżyć! Np. z tego właśnie powodu nie przeczytałam całej trylogii Niezgodnej, bo wiem co będzie w ostatniej książce
    No cóż... Pewnie trochę się ich nazbierało xd
  9. Libby
    10.08.2015 17:15
    Libby
    No właśnie... Skąd możesz wiedzieć, czego chcesz, jak nawet nie wiesz, którzy to bohaterowie są na końcu itd.
    Ciekawe, ile książek sobie tak załatwiłaś xD
  10. Annetti
    10.08.2015 17:11
    Annetti
    No, sprawdzam czy kończy się tak jak ja chcę Chociaż wtedy nawet nie wiem czego chcę jakby się głębiej nad tym zastanowić. No, ale po tym "Prawdziwym Cudzie", to powiedziałam sobie, że nigdy więcej

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:09.