Wróć   TheSims.PL - Forum > Kowai-Neko
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kowai-Neko i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 81 do 90 z 312
  1. Kowai-Neko
    06.04.2016 14:04
    Kowai-Neko
    Heh tak mnie to zmyliło, że brat był w Anglii i mówili na niego Ajgor, a ja chciałam, żeby to wymawiało się Igor Dokładnie na sześć tomów XD
  2. Annetti
    05.04.2016 21:18
    Annetti
    Moja też w Polsce W przeważającej ilości w prawdziwych miejscach, bądź też jak najbardziej prawdopodobnych. Igor to imię, które występuje np. w Anglii, chociaż w dzisiejszych czasach z powodzeniem można z pewnością je usłyszeć w każdym kraju. W końcu i u nas pojawia się moda na zagraniczne imiona
    To fajnie się zapowiada I masz takie samozaparcie napisania kilku tomów? Ja kiedyś miałam podobne plany, ale wiem, że nie jestem człowiekiem, który by temu podołał. Fakt, że skończyłam "Anioła" jest dla mnie samej niezwykłym osiągnięciem. Tylko 24 rozdziały, ale pisałam dwa lata. Następne projekty mają po 12, ale jeden muszę jeszcze przemyśleć, a drugi piszę od lutego i mam tylko dwa rozdziały :/
  3. Kowai-Neko
    05.04.2016 20:32
    Kowai-Neko
    Nigdy nie mów nigdy XD Moja dzieje się w Polsce, miała gdzieś indziej, ale nie znalazłam odpowiednika imienia Igor Choć występują światy wymyślone A tak to odpowieda o młodych czarodziejach, przepowiedni (choć w pierwszym tomie jest dopiero pod koniec ), miłości i w ogóle jak z nastolatków wyrastają odpowiedzialni ludzie, którzy widzieli wiele rzeczy.
  4. Annetti
    05.04.2016 19:39
    Annetti
    Haha, nieee, raczej nie xD
    "Anioł" to obyczajówka. Chociaż ja już delikatnie (ale naprawdę delikatnie) podciągnęłabym to pod romans, bo niby akcja kręci się także wokół związków, ale nie do końca potrafię przedstawiać takie sytuacje. To właśnie te wszelkie romantyczne scenki między bohaterami sprawiały mi najwięcej kłopotów Kiedyś bawiłam się w fantastykę i lubię poczytać takie coś, ale jakoś tak obyczajówki bardziej uderzają w mój krąg zainteresowań, a i pisanie ich jest nie dość że prostsze to i jakoś większą przyjemność mi sprawiają.
    A Twoja ma swój własny wykreowany świat, czy może już jakiś istniejący, tudzież skupiasz się na jakiejś postaci nadnaturalnej w szerszym aspekcie?
  5. Kowai-Neko
    05.04.2016 19:25
    Kowai-Neko
    Heh Może kiedyś ją wydasz A jaką ma tematykę moja, którą końcę od miesiąca to fantastyka
  6. Annetti
    05.04.2016 15:18
    Annetti
    Ano fajne, nawet bardzo Tylko często mózg się blazuje jak tak człowiek próbuje rozszyfrować jedną literkę, a przed nim jeszcze cały tekst
    Skończyłam dawno temu, teraz tylko od czasu do czasu poprawiam, a w sumie już nie mogę na to patrzyć xD Dlatego leży sobie u mnie na pulpicie
  7. Kowai-Neko
    05.04.2016 07:26
    Kowai-Neko
    Ja też Fajne zajęcia Rodzicą nie, ale dziadkowi tak jak byli mniejsi Faktycznie kiedyś o tym wspominałaś. A jak idzie praca nad nią, skończyłaś już?
  8. Annetti
    04.04.2016 21:09
    Annetti
    Ahaha, dziedziczenie genów u Simów jest bardzo fajne Uwielbiam je obserwować.
    O, no to ok, przyjrzę się
    Oczywiście, że tak Bo myk jest taki, że nie da się źle odpowiedzieć. Musisz się tylko odezwać i próbować rozszyfrować kilka liter i spróbować sklecić wyraz. A to nawet, nawet mi idzie
    Adrianna i Adrian? Że bliźniaki? Nie mylą się rodzicom? Ja aktualnie jestem przesycona Galonami, aż dziw, że mi się nie mylą, bo zarówno w grze, jak i w napisanej przeze mnie "powieści" mam Galonów. Z czego ci z Secretissimum o ile dobrze pamiętam wcale nie byli pierwsi!
  9. Kowai-Neko
    04.04.2016 21:04
    Kowai-Neko
    Ja się bardzo z tego cieszę, że Nataniel poszedł po tacie i dziadku bo Sabina jest bardziej podobna do mamy Niestety nie pamiętam z jakiej strony, ale chyba kiedyś była w polecanych w FTS Newsletter. I jak udało się dobrze odpowiedzieć XD W ogóle mam nowych ulubieńców Adriannę i Adriana Galon. Moje urocze rudzielce
  10. Annetti
    04.04.2016 19:26
    Annetti
    Nataniel jest cudowny Skąd masz jego fryz? Obczaiłam go sobie już wtedy, kiedy Ci poprzednio odpisywałam, ale siedziałam wówczas na paleografii i nie miałam możliwości jakoś dłużej się wypowiedzieć (i dobrze, bo zaraz potem zostałam spytana xD). Szykuję, szykuję

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26.