Bawww, odpisałam u siebie T_T Chyba muszę iść spać
Ja też nie lubię tego darcia :d
Hah luz, ja też co chwilę nadużywam i to prawie cały czas jest 'xD'
Ale tego nie da się oduczyć :<<< Albo jakichś nowych muszę się nauczyć
tak, jakoś w połowie sierpnia ^w^ ja raczej nie przepraszam za tym darciem się Kyo >D reszta jest ok~ ale, że w większości piosenke się drze to nie lubie ich :c
musze przestać nadużywać emotikonek.
Z pewnością świetne uczucie :>
Właśnie, w sierpniu mają być? Myślałam czy też nie iść ale tak naprawdę to też za nimi nie przepadam. Moją główną intencją byłoby raczej zwiedzanie Krakowa xD
w sumie nie dziwie się, że się cieszył, jego piosenka, gra tak daleko od Japonii a tyle ludzi zna tekst, przyszło specjalnie dla niego i śpiewa razem z nim, to musi być uczucie nie do opisania *w* kuuuurde,jak ja żałuje, że mnie nie było ;w; a jakieś Dir en Grey którego nie lubię dali mi w Krakowie ;w;
Noom, pod koniec już to wykrzyczał :< Ogółem to tak szalał z tą gitarą, że nie można było oderwać oczu i co chwilę robił jakieś miny xD Jak np wszyscy zaczęli śpiewać razem z nim Selfish Love to się tak słodko cieszył ^_^ I Are You Ready to Rock trwało chyba z 15 minut, z czego ponad połowa to śpiewanie na zmianę z Miyavim tego zdania xD Jeny, jestem tak zauroczona tym występem, że naprawdę nic mi nie przychodzi do głowy XD
ahahah XDD najważniejsze to widzieć dobrze zespół bo słyszeć to raczej trudno nie słyszeć >D coś ciekawego robił? *w*gdzieś czytałam, że powiedział "I love poland" czy coś takiego *w*