Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Irbis
Wiadomości odwiedzających od 1 do 5 z 5
  1. Libby
    23.05.2009 14:48
    Libby
    Teraz będzie trzeba czekać na dodatki .
    Pewnie tak szybko nie zapomnę o dwójce. Zbyt ważnych simów tam mam . Na razie i tak nie mogę pograć, ponieważ moja karta graficzna jest w serwisie :/...
  2. Irbis
    23.05.2009 13:53
    Irbis
    Moje ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne, choć gra nie jest pozbawiona wad. Nie wiem czy w dwójce simy były bardziej realistyczne, były po prostu inne. W trójce simy są naprawdę ładne, tyle że raczej nie te stworzone przez twórców
    Jeśli chodzi o rodziny z dwójki, to naturalnie żal było mi je zostawić. Niektórymi grałam już naprawdę długo. Pamiętam jak pojawiły się pierwsze informacje o TS3, to bardzo, ale to bardzo nie chciałam tej gry. Powiem Ci jednak, że jak zaczęłam grać w trójkę, to jakoś troszkę zapomniałam o tamtych dwójkowych rodzinach. W trójce stworzę nowe rodziny, zbuduję nowe domy, a wraz z kolejnymi dodatkami możliwości będzie coraz więcej. Boje się nawet, że w końcu całkiem zapomnę o moich dwójkowych podopiecznych
  3. Libby
    23.05.2009 13:19
    Libby
    I jak wrażenie z 3? Jeszcze jej nie mam, ale mam mieszane uczucia trochę. W dwójce simy chyba jednak były bardziej realistyczne. No i poniekąd to zupelnie inna gra.
    Tylko od czasu do czasu? Miałaś tam sporo rodzinek. Ja dwójki na pewno tak zupełnie tam nie zostawię. Jestem w takim miejscu, że muszę grać. Rodzina się rozrosła. Kilka pokoleń. Wujkowie, Ciotki, Kuzyni. Żal by mi bylo to zostawiać. Poza tym moja ulubiona simka dopiero wyszła za mąż.
  4. Irbis
    23.05.2009 12:20
    Irbis
    Można mieć jednocześnie zainstalowane The Sims 2 i The Sims 3. Miałam tak i wszystko działało bez problemu. Aktualnie The Sims 2 zostało usunięte, ponieważ formatowałam komputer, ale mam zamiar zainstalować w wolnej chwili i od czasu do czasu zagrać
  5. Libby
    23.05.2009 11:27
    Libby
    Hej! Widzę, że masz The Sims 3, dlatego mam pytanie, by rozwiać moje wątpliwości . Można mieć zainstalowane jednocześnie TS2 i 3? Będziesz jeszcze grała w dwójkę ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42.