Wróć   TheSims.PL - Forum > Lorette
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lorette i Volturia
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 20
  1. Lorette
    26.12.2009 21:14
    Lorette
    haha, no tak zdarza się czasami, skleroza nie boli ; d no nie, w tym odcinku będzie mi potrzeba 3, maskymalnie 4 postaci. ;3 nie da się ich odzyskać, bo mój dysk twardy z poprzedniego komputera nadaje się tylko na śmietnik, więc przepadło wszystko i postaci również, ale mam zdjęcia dwóch, dałam linki w razie czego. to ja Ci wyślę to co napisałam na PM, a jak będziesz robiła te postaci to możesz się mnie jakiś szczegółów poprostu dopytać. ; d
  2. Volturia
    26.12.2009 21:03
    Volturia
    ah no tak, zapomniałam, że istnieje coś takiego jak prolog i epilog xp właśnie mi się coś zdawało, że jakiś tekst zaistniał już wcześniej. Zawsze możesz mi podesłać link do pobrania postaci, jeżeli może je masz albo jesteś w stanie je odzyskać, a jeśli nie - to zawsze mogę zrobić te postacie ( mam nadzieję, że narazie nie potrzebna jest ci cała siódemka )
    Zdaje mi się, że wystarczy lekka charakteryzacja, a będziesz zadowolona ^^
  3. Lorette
    26.12.2009 18:04
    Lorette
    dokładnie jest ich 7 ; D nieścisłości z imagem? tzn. ja koknretnie opisałam, jak tam mają wyglądać mniej więcej, do niektórych są zdjęcia. odciek pierwszy dlatego, ze ten co teraz jest wstawiony to prolog. Jeżeli chcesz to mogę podesłać Ci to na PW teraz, nie jest długie, bo już napisałam ; d
  4. Volturia
    26.12.2009 17:59
    Volturia
    cóż - a więc, na gg będe jeszcze za jakąś godzine, dwie
    Bardzo lubię robić simy, a co dopiero fotografować ;D także albo podeślij mi simy albo po prostu możesz zlecić mi zrobienie ich ( mam nadzieję, że jest ich tylko kilki) anyway - pierwszy odc? Czyli nieścisłości może nie być z ich imagem ^^
  5. Lorette
    26.12.2009 17:43
    Lorette
    właśnie, właśnie. bo ja tak czekam na Ciebie na gg i się doczekać nie mogę. a więc, napisałam już jakąś 1/3 odcinka. jak chcesz to mogę podesłać Ci opisy osób, kto jak ma wyglądać, żebyś tak się mniej więcej w tym wszystkim zorientowała ;3
  6. Lorette
    22.12.2009 19:08
    Lorette
    czeeeeeeeeść.
    mam do Ciebie pewną sprawę i byłabym bardzo wdzięczna jakbyś się odezwała do mnie na gg, jak będziesz mogła ; D
    5707895.
  7. Lorette
    18.12.2009 21:11
    Lorette
    ostatnie logowanie: sierpień ;33
  8. Volturia
    18.12.2009 21:04
    Volturia
    od kiedy Cię tu właściwie nie było? ;D
  9. Lorette
    18.12.2009 21:00
    Lorette
    haha, zrobiłam wielki kombak i wszyscy szaleją.
    a tak w sumie to nikt mnie nie pamięta, to straszzne >D
  10. Volturia
    18.12.2009 20:47
    Volturia
    hahah. właśnie widze ;D i to mnie baardzo cieszy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33.