Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Libby
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 570
  1. Libby
    08.08.2011 18:27
    Libby
    Chciałaś, nie chciałaś, skończyć musisz .
    Chętnie posłucham .
    Hehe, no dobra . Nie jest to może jakiś wielki spojler, ale może rzeczywiście lepiej obejrzeć to w filmie . W takim razie szybko oglądaj .
    Nie o to chodzi, czy się źle kończy, czy dobrze. Źle się nie kończy . Zresztą i tak Ci nie powiem . Najlepiej sama obejrzyj w najbliższym czasie, bo naprawdę warto . Dear Frankie obejrzałam chyba parę tygodni temu a nadal jak o nim myślę, to mnie trzyma za serducho .
    Ostatniego Mohikanina w końcu obejrzałaś :>?
  2. Sandy
    08.08.2011 15:55
    Sandy
    Bo nie chciałam już tego w ogóle kończyć... Hm, zobaczymy...
    Hehe, spoko, to nie takie ważne! ;D Ale jak chcesz posłuchać...
    Nie będę oglądać, bo jeszcze sobie zepsuję niespodziankę przed oglądnięciem filmu Już dostałam nauczkę po tym jak mi wspomniałaś o "I will find you", a ja, chcąc zobaczyć czy myślę o dobrej piosence oglądnęłam to całe video... dobra nieważne.
    No nie! Czyli nie ma happy endu?
  3. Libby
    07.08.2011 16:36
    Libby
    Czemu się denerwujesz? Pewnie, że pamiętam! Śmiesz w to wątpić ? I na pewno inni sobie przypomną .
    No to jaki problem, wbijaj na gg i opowiadaj. Ciekawa jestem .
    Z PS. I love you uwielbiam tę scenę: http://www.youtube.com/watch?v=bZkIA...eature=related a zwłaszcza minę Gerry'ego po "Make it 2" . A przy scenie striptizu (była w filmiku z tańcem) kiedyś się popłaczę . Film fajny, ale jednak za mało Gerry'ego .
    Dear Frankie obejrzyj koniecznie! Film jest niesamowity ! Gerry nie miał w nim wyglądać tylko grać i spisał się na medal. Ani nie za miły, ani nie za oschły. A jak dla mnie, to i tak wyglądał tak, że uch... Film zrobił na mnie duże wrażenie i zostaje na długo w pamięci. Generalnie chwyta za serce. Choć z zakończeniem i tak się nie pogodzę . Jak najbardziej polecam, bo to poezja .
  4. Sandy
    07.08.2011 15:23
    Sandy
    Wiesz, to takie dziwne. Z jednej strony się tu denerwuję, a z drugiej miło jest wiedzieć, że ktoś jeszcze o EF pamięta, a co więcej chciałby to jeszcze czytać!
    Tak, bardzo możliwe, hehe. Chociaż ostatnio moi bracia naprawdę mnie w osłupienie wprawili. Kurczę, zaczęłam pisać opowiadanie i teraz nawet jak chcę z kimś normalnie o czymś pogadać to zaczynam jakbym książkę pisała xD Dobra, nieważne, w każdym bądź razie zrobili rzeczy, których bym się po nich w życiu nie spodziewała i to bardzo pozytywne. Może opowiem ci to kiedyś na gg, bo tutaj to jakoś zbyt publicznie ^^
    O, trailer Ps. I love you też widziałam tak a propos, hehe. Miałam nawet w planach obejrzeć, ale jakoś nigdy do tego nie doszłam. Ale pewnie niedługo obejrzę, tak samo jak Dear Frankie po tym jak mi je tu tak dobrze zareklamowałaś
  5. Libby
    07.08.2011 15:18
    Libby
    Muahahaha !
  6. Libby
    07.08.2011 15:17
    Libby
    W takim razie z niecierpliwością czekam na EF !
    Wiesz, to chyba wszystkim siostrom wydaje się, że ich bracia są inni . Z tym moim przyjacielem mogę gadać w nieskończoność. Mówimy sobie nawet o takich rzeczach, o których inni nie wiedzą . Jest jedynym facetem, któremu umiem powiedzieć o jakichś facetach .
    Trailer się nie liczy .
    Ja od jakiegoś czasu mam fazę na Gerry'ego i oglądałam po kolei, co mi wpadło w ręce: PS. I love you(fajny), RockNRolla, 300, Dear Frankie (mistrzostwo ), Dorwać Byłą (fajny, ale po obejrzeniu BP na jej tle wypada blado). Hm, chyba wszystko. W najbliższym czasie na pierwszy ogień pójdzie Attylla .
  7. Sandy
    07.08.2011 15:15
    Sandy
    Miej tą satysfakcję... właśnie czytam prolog EF wprowadzając drobne poprawki -.-
  8. Sandy
    07.08.2011 15:08
    Sandy
    Może tym razem poprawi się Jason, hehe. Chociaż podejrzewam, że wśród całej znowu zmieni się trochę obsada - no wiesz, wszyscy zmienią trochę swój imidż i to niekoniecznie na dobre. Ale zobaczymy, zobaczymy! Pewnie nawet nie będę korzystać ze starych zdjęć w takim wypadku.
    Ta... ale to jednak dziwne zaczynać jeszcze raz coś czego się nawet nie skończyło xD
    Och, zazdroszczę ci! Też bym kogoś takiego chciała. Mam poniekąd dwóch braci, a ten z którym mam lepszy kontakt czasami daje mi rady chociaż nie aż tak chętnie. W sumie raz mi wytłumaczył jedną sprawę z chłopakiem, znaczy... przewidział jego zachowanie i motywy. Przez rok czasu sądziłam, że się mylił, ale jednak miał rację i... długa historia! W każdym razie on też ciut inny niż większość facetów (albo przynajmniej mnie się tak wydaje, bo jestem jego siostrą), ale dobra... obojętne! ^^
    Tak, oglądałam Dracule i trailer trzystu
  9. Libby
    07.08.2011 14:50
    Libby
    Oglądałaś jeszcze coś z Gerrym ?
  10. Libby
    07.08.2011 14:25
    Libby
    Czemu od razu wbrew sobie ? Niach niach, to mój nowy cel życiowy !
    Instaluj, instaluj ! Utrata pierwszej Robin wyszła na dobre . Tylko Jasona było szkoda...
    Na pewno uzbiera się trochę osób, które będą czytać a potem może kolejne dołączą . Zresztą... nic nie tracisz, próbując, prawda ?
    BP ubóstwiam. Ostatnio sobie dvd zamówiłam i dziś planuję w końcu dodatki do filmu obejrzeć . Właśnie to podobieństwo do Gerry'ego trochę mi krwi psuje... Co do doradvy to w sumie można powiedzieć, że mam kogoś takiego . Mam przyjaciela, z którym mam świetny kontakt. Potrafimy gadać o wszystkim . Kiedyś go o makijaż pytałam a swego czasu mu o pewnym typie opowiadałam, żeby stwierdził, jak to wygląda z męskiej perspektywy . Ostatnio kazałam mu BP obejrzeć, żeby się wypowiedział , ale z jego brakiem czasu, to trochę z tym zejdzie... Żałuję jedynie, że ostatnio tak rzadko mamy kontakt ...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27.