Wróć   TheSims.PL - Forum > Wielebny
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Wielebny i haughton
Wiadomości odwiedzających od 1 do 8 z 8
  1. Wielebny
    14.05.2012 22:51
    Wielebny
    A nawet pamiętam jak o tym wspominałeś te 3 lata temu, ubolewałem razem z Tobą. W podobny sposób straciłem kiedyś 3 projekty tworzone równocześnie w ts2 (chciałem oddać 3 spore domy naraz) i wszystko szlag trafił przez dysk spalony.

No w sumie za dobry tydzień nic mi już nie będzie stało na przeszkodzi by znów rozpocząć swą działalność projektancką. Może równocześnie powrócimy na scenę ts Przynajmniej mam taką nadzieje.
  2. haughton
    14.05.2012 22:46
    haughton
    Ostatni mój projekt ukończony niemalże w całości przepadł wraz z awarią dysku twardego prawie 3 lata temu, ale wiesz, tak sobie oglądam te nowe forumowe projekty - i ochoty nabieram, żeby coś zmajstrować. ^^ Tobie też radzę, będzie czym cieszyć oko, bo ze "starej gwardii" tylko aniołek najdzielniej się trzyma, tuż za nią kubuss i jeszcze Avenly mi mignęła po drodze.
  3. Wielebny
    14.05.2012 22:22
    Wielebny
    Talent ograniczony moim leniwym nastawieniem Już półtora roku mija, kiedy to ostatni raz światło dzienne ujrzał projekt mego autorstwa, czego oczywiście szczerze żałuje i postanawiam poprawę, ale czas pokaże.

A co u Ciebie w tym aspekcie? Jakiś sentyment do simsów pozostał?

Nadal czasem lubię przejrzeć Twoje stare projekty, czy też Mariana, Vib i aniołka w celu poszukiwania inspiracji, której i tak wiem, że nie wykorzystam póki co
  4. haughton
    14.05.2012 22:11
    haughton
    Fiu fiuu, to mnóstwo wydarzeń mnie ominęło. Muszę dokładnie przetrzepać działy - zwłaszcza te z projektami. Ale nie dziwię się, że taką rangę miałeś - masz chłopie talent i pisałem Ci o tym już nie raz i nie dwa.
  5. Wielebny
    14.05.2012 21:30
    Wielebny
    A dziękuje. Oprócz sukcesu awansu, również przez dwa lata udało mi się dzierżyć rangę architekta roku (wybacz, musiałem się pochwalić )

Ale na prawdę cieszę się, że znów się uaktywniłeś i gdzieniegdzie Twój post się jawi. Tak jakoś przywodzi to na myśl stare czasy świetności forum.
  6. haughton
    14.05.2012 10:06
    haughton
    Powitać, powitać. Oczywiście, że pamiętam, skleroza mnie jeszcze nie dopadła. Gratuluję nowej funkcji.
  7. Wielebny
    13.05.2012 22:20
    Wielebny
    łoo, dopiero teraz zauważyłem, że znów zacząłeś odwiedzać nasze forum I nawet kilka postów się nowych pojawiło.
    Pomyślałem, że się przywitam, jeśli mnie jeszcze w ogóle pamiętasz
    (poprzedni nick: Kowalino)
  8. Wielebny
    28.05.2010 13:38
    Wielebny
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:01.