Wróć   TheSims.PL - Forum > Wielebny
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Wielebny i Marian...
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 16
  1. Wielebny
    14.02.2011 11:47
    Wielebny
    Marianie, wszystkie najlepszego z okazji urodzin
    Urodziny w walentynki, ale Ci się trafiło
  2. Wielebny
    31.08.2010 22:21
    Wielebny
    To świetnie, że się dostałeś.
    Kiedy już ukończysz studia i zostaniesz pełnoprawnym architektem, to aż dziw będzie pomyśleć, że zaczynałeś swoją karierę od simsów Życzę Ci dalszych sukcesów.

Ogólnie od kilku lat również mam podobne plany co Ty, ale w moim przypadku to już są raczej marzenie, niż przypuszczalna, realna przyszłość.

Mój e-mail to [email protected]
  3. Marian...
    31.08.2010 22:08
    Marian...
    To świetnie. Możesz podać maila albo coś?

A tak, dostałem się, egzaminy miałem, ciężkie przeżycie, nikomu nie polecam. Przesiew był niesamowity. Ale udało się i cieszę się bardzo.

A laptop po gruntownym remoncie
  4. Wielebny
    31.08.2010 19:51
    Wielebny
    Ależ oczywiście, chętnie obejrzę czy też doradzę.
    Z tego co pamiętam ostatnio ograniczał Cię twój wiekowy laptop.
    Czyżbyś go wymienił, czy też budujesz mniej monumentalne budowle by laptop wytrzymał.

A przy okazji, gdzieś pisałeś iż udajesz się na architekturę ?
    Dostałeś się ? Czy wstępne egzaminy dopiero będziesz miał.
  5. Marian...
    31.08.2010 19:41
    Marian...
    Ano, zgłosiłem się, mam nadzieję, że się przydam.
    A tak, mam już gotowy projekt, właściwie to dwa, a nawet dwa i pół
    Pozostaje mi jeszcze zrobić zdjęcia, trochę je obrobić, a do tego zawsze mi najciężej jest się zabrać.
    Ale mam nadzieję, że jedną pracę uda mi się wrzucić jeszcze dzisiaj.
    Będzie to niewielki dom mieszkalny, taki zwykły, bez szaleństwa. W zanadrzu mam natomiast pasaż/centrum handlowe, które próbuję właśnie dopieścić.
    Połowicznie mam skończony hotel, choć nie wiem kiedy go ukończę.
    Trzeba poszerzać horyzonty.
    Mam nadzieję, że mój powrót na scenę nie wyjdzie tak jak Violetcie Villas...
    Oby poszło lepiej.

A przy okazji mam prośbę. Szykuję też dwie bryły do działu downloads i mam z nimi pewne problemy natury estetycznej. Mógłbyś mi doradzić czy wyglądają dobrze, czy może za bardzo przytłaczają? Ja napatrzyłem się na nie już tyle, że ciężko mi jest to ocenić.
    Jeśli się zgodzisz, to z przyjemnością wysłałbym Ci kilka fotek do szybkiego podglądu...
  6. Wielebny
    31.08.2010 18:45
    Wielebny
    No proszę, widzę że zgłosiłeś się do konkursu. Ostatnimi czasy coraz rzadziej widywałem Cię na forum, więc cieszy mnie Twój powrót.
    W dodatku jakiś czas temu widziałem, że szukałeś pewnych obiektów do ts2.
    Czyżbyś szykował kolejny projekt ?
  7. Marian...
    28.02.2010 16:59
    Marian...
    No niestety nie biorę udziału. Po pierwszym zdumieniu i zachwycie tematem, a nawet po zadaniu pierwszych pytań zorientowałem się, że to ts3:/
    Odpada... Rang brak - ciąg dalszy.
    Mam nadzieję, że Ty jednak ruszysz do boju?? To musi być efektowne!
  8. Wielebny
    28.02.2010 15:39
    Wielebny
    Widziałem twoje zapytanie w konkursie PMSW. Rozumiem, że bierzesz w nim udział ? Jeśli tak to dobrze bo bez rang dziwnie wyglądałeś
  9. Wielebny
    14.02.2010 17:02
    Wielebny
    No proszę urodziny w walentynki.
    W takim razie z okazji urodzin i walentynek życzę Ci wszystkiego najlepszego, więcej wolnego czasu, który wykorzystasz na twórczość w the sims i mniej problemów technicznych z laptopem
  10. Marian...
    24.01.2010 18:06
    Marian...
    Nie, z pewnością nie porzuciłem. Fakt, że niczego nowego nie pokazuję wynika z kilku przyczyn. Po pierwsze- matura za pasem, korki i wiele innych zajęć.
    Po drugie - dalsze problemy z komputerem. Pomijając fakt, że mój laptop chodzi jak naćpany, to jeszcze spalił mi się deugi zasilacz. Muszę zakupić nowy. Może wtedy coś wykombinuję.
    A problemem jest jeszcze lixczba zaczętych projektów. Mam ich conajmniej kilka, większość nieskończonych. Obawiam się, że może stać się niemożliwym, żeby je dokończyć, a nawet uruchomić. Dlatego rozważam możliwość umieszczenia na forum tematu, w którym pokaże te zdjęcia, które już udfało mi się zrobić. Trochę ich w sumie jest. Miejmy nadzieję, że nie będę musiał...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57.