Ok dzięki, wiem, że w grze na pewno jakoś się da to zrobić, bo widziałem na angielskich forach gdzie chwalą się swoimi miastami, parcele na wodzie i nie było tam tego problemu, tylko nie wiem jak oni to zrobili
Hmmm, a mam pytanie, siedzisz w tym CAS, wiesz może jak zrobić tam parcelę na wodzie, ale tak, żeby dno się nie wyróżniało, bo jak się postawi parcelę na wodzie to wtedy cała jej powierzchnia robi się jaśniejsza, po prostu widać dno
A wybacz zapomniałem CI odpisać.
Sprawami technicznymi forum się nie zajmuję, może któryś z adminów będzie coś wiedział.
Chyba, że problem już się sam rozwiązał.
Panie Mod, mam mały problem, jest u mnie napisane, że skrzynkę mam w 100% pełną, a nie mam żadnych wiadomości w niej Wiadomości na tablicy publicznej też usuwam, ale nie widzę żeby się coś zmieniło, help!
Udało się! STWORZYŁEM JĄ Jeśli byłbyś w przyszłości zainteresowany to tutaj masz link to tekstur potrzebnych do stworzenia tej i innych dróg http://www.mediafire.com/?ct7mmnoj2c9i995 Dzięki i pozdrawiam!
Eeeee, nie ma tego w kategorii budownictwa A może wiesz gdzie są takowe tekstury potrzebne do stworzenia takiej drogi? Ja szukałem i znalazłem różne ale nie do tej