Wróć   TheSims.PL - Forum > ultraviolence
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ultraviolence i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 20
  1. rudzielec
    17.06.2012 19:02
    rudzielec
    że się tak wyraże "robienie interesów z Tobą, to czysta przyjemność"
    dziękuje!
  2. ultraviolence
    17.06.2012 15:00
    ultraviolence
    Mówisz - masz
  3. rudzielec
    15.06.2012 21:04
    rudzielec
    boże nie wiem jak się odwdzięczę! dziękuje Ci ślicznie, lepiej nie mogłam sobie tego wyobrazić! ;D jesteś wielka!

a jeśli chodzi o nazwę tematu, to prosiłabym o zmianę na "Domy Rudej" :3
  4. ultraviolence
    15.06.2012 20:24
    ultraviolence
    No więc tak: przeniosłam wszystkie posty (łącznie z komentarzami) do tego tematu: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60663
    Wyświetlają się chronologicznie, więc jeśli wystawiłaś te dwa domki w podobnym czasie, w komentarzach może być nieco bałaganu (inaczej się nie da). Chcesz zmienić nazwę tematu? Jeśli tak, to daj znać Mogę też połączyć Twoje dwa posty w jeden i wtedy obydwa domki będą wyświetlały się na pierwszej stronie - decyzja należy do Ciebie
  5. rudzielec
    15.06.2012 14:15
    rudzielec
    ooo super! napisałam do Ciebie, bo kilka razy już mi pomogłaś, więc po co szukać kogoś innego?
    http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60663
    http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62780
    tutaj są obydwa domy, tylko teraz mam dylemat, który przenieść do którego tematu, bo w obydwu mam kilka komentarzy
    z komentami się chyba nie da, co nie?
  6. ultraviolence
    15.06.2012 11:48
    ultraviolence
    Spokojnie, możesz pisać kiedy chcesz Zrobi się po prostu tak, że dwa domki będą siedziały w jednym temacie. Podsyłaj linki, to przeniosę
  7. rudzielec
    15.06.2012 09:50
    rudzielec
    heeej :3 sorki, że zawracam gitare, ale mam pytanie
    ostatnio widziałam, że jednak można przenieść posty (czego nigdy pewna nie byłam xD) więc chciałam prosić o połączenie moich dwóch tematów z domami w jeden, żebym nie musiała szukać potem tych domów po całym dziale dałoby się to zrobić?
    zależy mi, żeby pokazywać domy w jednym temacie, podeślę do nich linki jakby co :3
  8. rudzielec
    08.03.2012 17:18
    rudzielec
    no problem w tym, że to już więcej niż 21 wiosen
    ale uwielbiam grać w simsy, nie umiem się obejść bez nich ^^
    cóż, nie palę, piję bardzo sporadycznie, więc granie w simsy to jedyny mój nałóg xD

dziękuję za życzenia
  9. ultraviolence
    08.03.2012 15:56
    ultraviolence
    Jeśli liczysz mniej jak 21 wiosen, to możesz spać spokojnie. Czasem też zastanawiam się czy to już nie pora odłożyć simsy na bok, ale nie gram tak często, abym musiała się tym przejmować. Obecnie, jeśli włączę grę raz na tydzień, to jest dobrze

Masz dzisiaj urodziny? W takim razie wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, oczywiście
  10. rudzielec
    07.03.2012 15:12
    rudzielec
    nie no na tamten świat to raczej za wcześnie
    chodzi mi o życie forumowe
    nie wiem czy za stara na simsy już nie jestem

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28.