Wróć   TheSims.PL - Forum > Vanitas
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Vanitas i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 45
  1. Invidia Semper
    19.03.2012 16:46
    Invidia Semper
    też kiepsko wyszło, miałam nawet już napisany kolejny odcinek ale kompletnie mi to z głowy wyleciało no i no i nawet FA przegapiłam, teraz ten czas ucieka jak szalony
  2. Vanitas
    19.03.2012 14:58
    Vanitas
    Dzięki, dzięki ^^
    Szkoda, że nie jesteś już redaktorką bo chętnie przeczytał bym dalszą część Bezsennej Nocy
  3. Invidia Semper
    19.03.2012 14:54
    Invidia Semper
    brak czasu, brak inspiracji, nawet brak dobrego komputera do robienia simowych zdjęć :p na forum czasem jeszcze zaglądam, ale ciężko mi się połapać i dlatego chyba milczę xd no w każdym razie gratuluje, bardzo dobry wybór
  4. Vanitas
    19.03.2012 14:38
    Vanitas
    Ano admin admin
    Wczoraj natrafiłem na twój temat z simkami i zastanawiałem się gdzie się podziewasz, a tu proszę : D
  5. Invidia Semper
    19.03.2012 12:16
    Invidia Semper
    admin, prosze prosze
  6. Invidia Semper
    29.01.2011 18:06
    Invidia Semper
    Mój nie został porzucony,nie pisałam, że chcę zaniechać FS, a mimo to nikt mnie o to nie zapytał. Jeśli chodzi o 'spam w FS' to jest on niejednokrotnie motywujący dla piszącego i w tym wypadku nie widzę nic grzesznego, podejrzewam, że większość twórców też nie.
  7. Vanitas
    29.01.2011 16:28
    Vanitas
    Temat otwarty .
    Tak tylko w FS, jednak jeżeli ktoś chce zrobić sobie przerwę można komuś z nas napisać wiadomość, żeby nie zamykać tematu. Zamykanie zapobiega spamowi, a jeżeli temat jest nieaktywny przez dwa miesiące rozumiemy, że projekt pozostaje porzucony.
  8. Invidia Semper
    29.01.2011 16:23
    Invidia Semper
    W najbliższym czasie chcę dodać odcinek, więc byłoby miło.
    Z tego co widzę, praktykujecie zamykanie tematów nieaktywnych od 2 miesięcy chyba tylko w dziale FS, co jest nieporozumieniem, bo akurat te tematy mogą się ciągnąć w nieskończoność, a każdy z nas ma prawo do przerwy, a jeżeli chce zawiesić twórczość może się zwrócić z prośbą o zamknięcie tematu.
  9. Vanitas
    29.01.2011 15:58
    Vanitas
    Tematy nieaktywne więcej niż 2 miesiące są zamykane. Jeżeli chcesz mogę otworzyć
  10. Invidia Semper
    29.01.2011 10:20
    Invidia Semper
    Hm...powiedzmy, że jestem spokojna, masz pecha że tylko Ciebie widzę z moderatorów...Kto do cholery zamknął moje FS, które nie było skończone, a ja nic nie mówiłam o zamknięciu tematu?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45.