Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Gio
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 46
  1. Panna Lawenda
    13.03.2012 17:54
    Panna Lawenda
    ahaha, historia jest fajna, ale jednak... wole polski i matme 8D
    ej to dziwne, bo jak mowie ze lubie I POLSKI I MATME to wszyscy sie na mnie dziwnie patrza XD
    za to chemii nie lubie :{ chociaz jestem w biol chemie, ale coz nie zaluje szczerze mowiac. znaczy chemia nie jest taka zla w sumie jak tak sie dluzej zastanowic. szczegolnie, ze dostalam ostatnio cztery z kartkowki co jak na mnie to naprawde WYCZYN.
    ale naprawde najbardziej jestem zadowolona z klasy. jezu, pojsc w gorsecie i czerni do mojego gimnazjum uhuhu. a tu nawet zostalam pochwalona, BA, pewnej lasce spodobal sie moj gorset XD bylam cholernie zaskoczona ahah.
    nie no, nie ma na co narzekac.
    jest dobrze!
  2. Gio
    12.03.2012 13:53
    Gio
    z pewnością zajrzę, jak będę mial chwilę czasu
    No, u mnie podobno, z tym, że ja się męczę w takim liceum już drugi rok. Po pewnym czasie już zaczynasz olewać nieważne przedmioty, Ciebie też to czeka podejrzewam Skupiasz się np. na matmie i fizie, ew. polskim, a reszta na samych dwójach Ale i tak nie jest tragicznie. Wręcz bym powiedział, że ostatnio wszystko układa się mojej myśli. Zdobyłem 50 dodatkowych punktów do matury w takim tam konkursie i dzisiaj ze sprawdzianu z matmy dostałem 5, która jest bezcenna, ponieważ to najwyższa ocena w klasie Zaś jeśli chodzi o historię, to Ci nauczyciele coś do siebie mają, bo u mnie jest podobnie XD I koleś cały czas twierdzi że cała klasa matematyczno fizyczna będzie na maturze zdawała rozszerzoną historię
  3. Panna Lawenda
    11.03.2012 17:23
    Panna Lawenda
    spoko, ostatnio po WIELKIEJ baaardzo wielkiej przerwie wstawilam swoja jednoodcinkowa pisanine na forum.
    jak chcesz mozesz zerknac, jest w tworczosci pisanej :3
    poza tym to jakos leci, hehe, duzo nauki jest, no ale to uroki liceum z wysokim poziomem ale ogolnie jestem zadowolona, nie jest zle, tylko historia jest masakryczna XD znaczy sprawdziany, sa strasznie trudne, ale jako przedmiot nadal lubie 8D
    ostatnio nawet dostaje dobre oceny 8D
    a u ciebie co tam? :3
  4. Gio
    11.03.2012 16:52
    Gio
    no, poznaje poznaje, tylko ostatnio w ogóle nie jestem na forum, więc sorry za zamulanie gatki No to jak tam leci?
  5. Panna Lawenda
    09.03.2012 18:32
    Panna Lawenda
    juz poznajesz? XD
  6. Panna Lawenda
    05.03.2012 17:50
    Panna Lawenda
    DISKA! DISIECZKA, DISIUNIA, DISIUNIENKA XD

no, a nick, to z poczatku DYSKOTEKOWA IMPREZOWICZKA (XDD), Plastikowa Skarpeta, Mia95, Plastikowa Prezerwatywa, az w koncu Aleksander, czyli tak uwielbiane imie, ktore nadalam swojemu ukochanemu kotu XD
  7. Gio
    05.03.2012 17:39
    Gio
    błagam, powiedz mi kim jesteś, bo ostatnio moje wizyty na forum ograniczyły się do forumowych gier XD powiedz mi stary nick
  8. Panna Lawenda
    05.03.2012 12:22
    Panna Lawenda
    ojej, dziownica
    pamietasz stara, dobra disie? 8D

co u ciebie? :3
  9. Gio
    14.06.2010 14:37
    Gio
  10. Panna Lawenda
    14.06.2010 14:08
    Panna Lawenda
    http://img821.imageshack.us/img821/7417/zyczzenia2.png
    podpiszesz sie ^^?
    to dla jednego z uzytkownikow forum ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13.