Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Połówka
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 10
  1. Połówka
    10.03.2012 20:55
    Połówka
    nastepna czesc xD
    u nas daje 45 pytań do każdej lektury, streszczenie nie przejdzie (do Żony Modnej i Kamieni na szaniec dał też po 45. np kto nie umiał pływać/tańczyć, także lipa :C)
  2. Połówka
    10.03.2012 20:54
    Połówka
    Katy Perry na okładce ;o
    ahh, pamiętam te czasy jak codziennie wchodziłam na forum XD jeny, nawet nie wiem co ja tu całymi dniami robiłam no ale ludzie świetni ^^ konta chyba nigdy nie usunę xD
    PINPON ♥ ja ją tak dawno temu poznałam ;o

na Ostatniej Piosence się popłakałam (film jak zwykle zupełnie inny, więc radzę nie oglądać ) Jesienna Miłość też dobra ^^ Pamiętnik ma ciekawą fabułę, I wciąż ją kocham też dobre jest xD
    King świetny :3 Lśnienie oglądałam, Carrie czytałam, Zieloną milę to obydwie wersje (film bardzo dobry jest) a tak to m.in. Pod kopułą, Cmętarz zwieżąt, cztery pory roku (4 mini opowiadania) Rękę Mistrza, Buick 8 i jeszcze jakieś

ahah, też tak mam!
    jeny, aż tyle? ;o ja własnych książek tyle nie mam - często biblioteka, znajomi
    Dallas akurat koleżance ukradłam no gruba, ale np Pod Kopułą grubsze xD a już parę razy tą drugą przeczytałam XD a Dallas też fajne się wydaje ^^
  3. Panna Lawenda
    10.03.2012 20:42
    Panna Lawenda
    C-D bo sie nie zmiescilo, JAK JA SIE ROZGADAM TO ŁOHOHO XD

dwa dwudrzwiowe regaly i jeden jednodrzwiowy, ktory jest prawie pelny, zostala jedna polka XD
    na wiecej ksiazek miejsca nie mam, bede musiala zainwestowac w polki, wlasciwie jedna juz mam, z ikei taka zyzgakowata 8D
    dallas '63, MAM TO, kupilam na promocji w empiku :3 bo kiedys byla 8D musze sie wziac, ale jest gruba, a ja zbytnio nie mam czasu na grube, bo wiem, ze jakbym zaczela czytac to bym sie nie umiala oderwac XD
    ja tez musze lekture, ale jakos mnie nie ciagnie XD od czego sa streszczenia? XD
  4. Panna Lawenda
    10.03.2012 20:42
    Panna Lawenda
    ahah, pociesze cie, JA TEZ NIE WIEDZIALAM XD
    ja wchodze czesto, ale to chyba z sentymentu ^^
    a poza tym naprawde swietni ludzie
    az szkoda by bylo je opuscic XD
    pamietaj, ze poznalas tu naszego PINPONA 8D

oo, nic nie czytalam sparksa, ale mam zamiar kupic sobie jakas ksiazke od niego! co polecasz? :3
    ja tak sie zastanawiam nad jesienna miloscia, bo lubie szkole uczuc ^^
    KINNGG omg, uwielbiam
    czytalam Lsnienie, Carrie i Zielona mile.
    teraz mam zamiar sobie kupic mroczna wieze, pierwsze cztery tomy
    a poza tym to mam tyle ksiazek, ze hohoho XD
  5. Połówka
    10.03.2012 20:31
    Połówka
    UZNAJMY, ŻE SAMA NA ROZWIĄZANIE WPADŁAM XD
    ja tam mam, ale nawet nie wiedziałam, że nowy dodatek wyszedł, dopiero dzisiaj w Empiku zobaczyłam xD
    bo nie wchodzę już jakoś tak często :c tylko czasem, żeby coś komuś odpisać jak wiem, że coś związane ze mną no i dobrze, trzeba korzystać z każdej okazji ;d

dokładnie
    no ja też tak mam - z jednej strony King, z drugiej strony Sparksa też lubię :3
    ja aktualnie Dallas'63 Kinga ciekawe! powinnam lekturę czytać xD
  6. Panna Lawenda
    10.03.2012 20:23
    Panna Lawenda
    i widzisz, zagadka rozwiazana XD
    ahaha, ja tez rzadko gram w simsy, nawet nie mam zainstalowanych XD
    wlasnie widzialam, ze cos sie nie udzielasz, a dzisiaj patrze w szczesciarzu, ze cos napisalas, to mysle 'WYKORZYSTAM OKAZJE I NAPISZE' >D

ahaha, czytanie ksiazek, me gusta
    uwielbiam, fantastyka czy obyczajowka, niewazne, nawet czasem sobie poczytam romanse historyczne, ktore wcale nie sa takie zle XD
    teraz czytam dwie naraz, upiora tolstoja i zawsze przy mnie stoj :3
    ahaha, obie swietne, a tolstoja to juz dawno chcialam przeczytac
    fajna ksiazka musze przyznac 8D
    zawsze przy mnie stoj tez moge ocenic pozytywnie, ale przy tej jestem dopiero na poczatku XD
  7. Połówka
    10.03.2012 20:19
    Połówka
    AAAAAAAAA, ahah, a się zastanawiałam kto to
    wiesz, oprócz bycia nołlajfem, które siedzi nonstop na forum o simsach i gra w simsy (btw - nie pamiętam kiedy w nie grałam, a na forum weszłam dzisiaj żeby odpisać w szczęściarzu, a tak to nie wiem kiedy ostatnio byłam xD) poczytam czasem książkę ^^
    Odetta spoko!
  8. Panna Lawenda
    10.03.2012 20:16
    Panna Lawenda
    to ja cie zaczepilam na forum o ksiazkach mlodziezowych XD
    TAK, JESTEM ODETTA, ahaha XD
    w sumie zaluje, ze nie walnelam sobie aleksandra, ale zakladalam konto tak dawwno, i pierwsze co mi wpadlo do glowy to 'ODETTA' XD
  9. Połówka
    10.03.2012 20:15
    Połówka
    no lubię :3 skąd wiesz? xD
  10. Panna Lawenda
    10.03.2012 20:11
    Panna Lawenda
    połówciu, nie wiedzialam, ze lubisz czytac 8D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27.