Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Naru
Wiadomości odwiedzających od 1 do 8 z 8
  1. Naru
    19.08.2010 09:08
    Naru
    Dzięki, Disia
  2. Panna Lawenda
    19.08.2010 07:53
    Panna Lawenda
    Wszystkiego naj, Naru
  3. Panna Lawenda
    16.06.2010 09:34
    Panna Lawenda
    dzieki naru i w ogole dzieki za te piosenki, przeslucham sobie ;d
  4. Naru
    10.06.2010 17:49
    Naru
    100 lat i wszystkiego naj
  5. Naru
    07.06.2010 20:53
    Naru
    Nie ma sprawy, dla mnie to no problem :>
    Jak już napisałam Metę i Slayera, to wymienię dwa pozostałe zespoły z Wielkiej 4 Thrashu: Anthrax (Madhouse, Among The Living, Metal Thrashing Mad, I'm Eighteen, A.I.R.) i Megadeth (Symphony Of Destruction, Peace Sells... But Who's Buyin', Mastermind, Anarchy In The UK). Ozzy Osbourne też ma sporo fajnych piosenek (Crazy Train, Bark At The Moon, Dreamer, Rock 'n' Roll Rebel). Z nowszych wykonawców KoЯn (A.D.I.D.A.S., Falling Away From Me, Counting, Fake) i Slipknot (The Heretic Anthem, People=Shit, My Plague, Everything Ends, (SIC)).
    Takich klasyków jak Judas Priest, Black Sabbath czy Iron Maiden nie pisałam bo chyba znasz :> ale jakby co: You've Got Another Thing Comin', Painkiller, Breaking The Law, Electric Eye, Rocka Rolla, Children Of The Grave, Paranoid, Iron Man, Sabbra Cadabra, Snowblind, 2 Minutes to Midnight, Running Free, Paschendale, Fear of the Dark, The Number of the Beast.
    \m/
  6. Panna Lawenda
    07.06.2010 19:55
    Panna Lawenda
    oo dzieki, przeslucham sobie ^^
    mozesz napisac wiecej jak ci sie chce, byloby milo :>
  7. Naru
    06.06.2010 19:21
    Naru
    Ok, na początek sorry, że Ci nie odpisywałam tak długo, ale cały długi weekend nie miałam dostępu do kompa
    Fajne... Polecę z rocka Twisted Sister (jako że mam na nich ostatnio fazę ;>) cały Stay Hungry i KISS: Strutter, God Of Thunder, ew. Hotter Than Hell, z metalu Panterę: Cowboys From Hell, Cemetery Gates. Jako fanka Metallicy nie pominę The Four Horsemen, Seek & Destroy, Motorbreath, No Remorse, Ride The Lighting, Creeping Death, The Call Of Ktulu, Battery, Master Of Puppets, The Thing That Should Not Be, Blackened. Oprócz tego Slayer (Raining Blood, South Of Heaven, The Antichrist, Catalyst, In The Name Of God), Sepultura (Roots Bloody Roots, Cut-Throat, Dead Embryonic Cells, R.I.P., Mayhem), Motörhead (Ace Of Spades, Shoot You In The Back, Death Or Glory, Please Don't Touch), Sabaton (40:1, Metalizer, Attero Dominatus, Primo Victoria) i może coś nie po angielsku: Rammstein (Sehnsucht, Keine Lust, Mein Teil, Weidmanns Heil, Amerika)
    A jakby coś, to napiszę więcej
  8. Panna Lawenda
    03.06.2010 18:38
    Panna Lawenda
    narru, polec mi jakies fajne kawalki

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:12.