Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i Lexi
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 11
  1. Lexi
    11.06.2012 16:32
    Lexi
    Nie ma sprawy tak szczerze mowiac to ja tez w swoim fs nie wylapuje bledow. Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu i nie chce mi sie ich wlaczac czekam na to opowiadanie
  2. Panna Lawenda
    11.06.2012 11:58
    Panna Lawenda
    Dzięki Ja już skończyłam to swoje 'superduper' opowiadanie i myślę, że prześlę ci do poprawek eheh. Pewnie będzie dużo błędów, bo go jeszcze nie sprawdzałam, a zresztą nie jestem dobra w ich wyłapywaniu 8D NO ALE, dzięki za zaoferowanie pomocy z której już niedługo skorzystam :3
  3. Lexi
    10.06.2012 19:22
    Lexi
    Sto lat! ;>
  4. Lexi
    06.06.2012 19:40
    Lexi
    Tak, oczywiście. Wysyłaj kiedy chcesz, jak będę miała chwilkę to przeczytam
  5. Panna Lawenda
    06.06.2012 17:29
    Panna Lawenda
    hm, niedawno zaproponowałaś mi ocenę opowiadania, to nadal aktualne? :>
  6. Lexi
    19.05.2012 10:31
    Lexi
    Zawsze jak chcesz możesz wysłać mi ten odcinek to przeczytam i jak będę mogła to doradzę albo pomogę
  7. Panna Lawenda
    18.05.2012 18:37
    Panna Lawenda
    O dobrych fotostory się nie zapomina tak szybko, szczególnie jak są ciekawe.
    Nowe FS, hm, ja też zastanawiam się czy powrócić do mojego starego opowiadania, którego nie skończyłam, bo głupio tak zostawiać w połowie akcji i nie lubię czegoś takiego. Ale nic na siłę, na razie chyba jestem wykończona nauką, wiesz, teraz to całe zamieszanie związane z wystawieniem oceń, trzeba coś poprawić, tu coś napisać i tak dalej. Chyba nie będę jedyna, jeśli powiem, że już nie mogę się doczekać chwili wytchnienia w postaci wakacji? Mam nadzieję, że wtedy uda mi się coś naskrobać.

W sumie mam jedną jednoczęściowkę gotową, ale nie jestem z niej zbytnio zadowolona, chociaż nie jest zła... nie mi to oceniać, ja nie jestem obiektywna, jak chyba każdy pisarz do swojego dzieła. Ostatnio mało co wstawiam na forum, jedynie "Śmierć pachnie herbatą" i akurat z niej jestem jako tako zadowolona.

I cieszę się, że chcesz je dokończyć, tak trzymać! :3
  8. Lexi
    17.05.2012 15:26
    Lexi
    Nie, nie nawet ciesze się, że ktoś pamięta jeszcze o moich wypocinach Ostatnio miałam już pomysł na nowe FS, ale założyłam sobie za cel skończenie tego i chce w tym wytrwać.
  9. Panna Lawenda
    17.05.2012 08:45
    Panna Lawenda
    Hoho, skąd ja to znam. Ostatnio też nie ruszam w ogóle swoich dokumentów tekstowych, zapisałam dwa pomysły, jeden jest w trakcie, ale jakaś "niemoc twórcza" mnie złapała.

Też kiedyś pisałam FS, ale zrezygnowałam, gdy gra strasznie się zawieszała.
    Ja tam uczę się cierpliwości, więc myślę, że jakoś wytrzymam bez nowego odcinka ^.^

Pozdrawiam i życzę by leń minął, bo wszyscy już czekamy!
  10. Lexi
    16.05.2012 19:59
    Lexi
    Mam już napisany kolejny odcinek, ale złapał mnie straszny leń >.< Muszę się wreszcie ogarnąć i zdjęcia przygotować. Naprawdę nie wiem kiedy wstawię ten odcinek, postaram się w ten weekend.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:28.