Wróć   TheSims.PL - Forum > niepokorna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy niepokorna i Marian...
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 117
  1. niepokorna
    14.02.2010 10:50
    niepokorna
    pewnie mnie już nie pamiętasz, bo dawno nie gadaliśmy, ja zmieniłam nick, ale chcę Ci życzyć wszystkiego najlepszego :*

edit : przeczytałam całą naszą konwersację i doszłam do wniosku, że ja strasznie roztrzepana i znerwicowana dziecina byłam. Szukałam kogoś, by się wyżalić i padało na Ciebie, a za każdym razem jak nie odpisywałeś, myślałam, że w końcu masz mnie dość
    chciałam tylko powiedzieć, że naprawdę mi się z Tobą gadało i mam nadzieję że kiedyś jeszcze sobie pogadamy
    miłych urodzinek życzę
  2. niepokorna
    25.10.2009 18:03
    niepokorna
    A moze Krzykacz nie ma dobrej intuicji, tylko dobry wzrok i przeczytala nasze rozmowy ?
    co tam u Ciebie slychac, Marianie?
  3. niepokorna
    05.07.2009 17:33
    niepokorna

jak mozesz się nie odzywać?

po prostu chciałam pogadać, a Ty odparcie nie odpisujesz ;D
  4. Marian...
    05.07.2009 10:58
    Marian...
    ...???

:o
  5. niepokorna
    04.07.2009 20:37
    niepokorna
    Mariaaaan
  6. niepokorna
    22.06.2009 13:02
    niepokorna
    i jak tam Ci wakacje mijają?
  7. niepokorna
    24.05.2009 17:52
    niepokorna
    bo ja niezdara straszna jestem : D
    uważaj, bo słowo ciałem się stanie
    gimnastyka? weź przestań, z tym skończyłam. za to mam zamiar tańczyć hip hop od przyszłego semestru, ale to wszystko zależy od barku i tudzież kolana. mam nadzieję jednak, że chociaż to wypali
    siatka? jak najbardziej, umówimy się na mecz? ;D

pozdrawiam i będę łapać, bo mi się z Tobą fajnie gada
  8. Marian...
    24.05.2009 17:49
    Marian...
    Oooojejq! To chyba gimnastyka na dobre nie wyszła... Ale coś Ty wyprawiała? Ja tyle kontuzji przez cale życie nie zaliczyłem!
    No nic, trzeba przeboleć. A mnie też grypka bierze. Ale się zawzięcie bronię... Bo trzeba w siatkę pograć, nie?!
    Ja się tak bardzo z wakacji nie cieszę, bo pewnie do roboty pójdę, planuję pod koniec sierpnia wypad nad morze ze znajomymi, a na to potrzeba funduszy.

O kurde, uciekam, znowu jestem wzywany. Muszę lecieć. Jeszcze dzisiaj tu zajrzę. Ciężko jest mnie dopaść na tygodniu, bo szkoła i remont w domu, ale w każdą niedzielę i ewentualnie sobotę możesz się do mnie dobijać... Pozdrówka!
  9. niepokorna
    24.05.2009 17:45
    niepokorna
    pomijając 6 dodatkowych blizn, które sobie narobiłam, naciągniętę ścięgno w barku, które nie jest akurat moją winą (ale moją winą jest to, że nieświadoma swych czynów kazałam sobie czterokrotnie nastawić ten bark, co trochę pogorszyło sprawę ) i chore gardło, bo zachciało mi się chodzić w wietrzną pogodę z odsłoniętą szyją to wszystko w porządku
    a w szkole nawet spoko. kończy się rok szkolny, nareszcieee
  10. Marian...
    24.05.2009 17:42
    Marian...
    Ja jak zwykle mam co robić, a nie mam czasu dla siebie. Chociaż, mimo to udało mi się kilka rzeczy zbudować, ale na forum nie mam kiedy wepchnąć (tylko dzisiaj wstawiłem jedną bryłkę w dziale downloads, która usi być najpierw zaakceptowana przez haughtona albo innego moda - średniej jakośći ta bryła, ale jakoś zacząć trzeba).
    Ciężko jest, bo koniec roku, ale nie narzekam. A Ty jak się trzymasz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:31.