Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 62
  1. cerastes
    03.05.2012 18:31
    cerastes
    Jak widzę, branży nie zmieniasz... Życzę więc powodzenia, żeby wyszło tak jak chcesz.
  2. Invidia Semper
    02.05.2012 20:41
    Invidia Semper
    to największe marzenie ale zdaję sobie sprawę z tego, że poziom w tym roku jest naprawdę wysoki, głównie przez studentów I roku którzy poprawiają chemię więc... awaryjna jest analityka medyczna więc pewnie na tym się skończy
  3. cerastes
    01.05.2012 17:00
    cerastes
    Trochę Ciebie znam i dlatego wiem, że na pewno bardzo dobrze przygotujesz się do matury. Pewnie angielski i nie tylko zdasz celująco () czego zresztą bardzo mocno Ci życzę.
    A gdzie później zamierzasz startować ? Nadal myślisz o medycynie ?
  4. Invidia Semper
    01.05.2012 14:37
    Invidia Semper
    Matura za... nawet nie wiem za ile ale to już bardzo bardzo blisko xd chciałabym potem zrobić te rzeczy na które przez naukę nie miałam czasu, chociażby wrócić do pisania czy tworzenia simów, dlatego- pomimo strachu i przekonania że całe moje liceum to jakiś żart-nie mogę doczekać się jak wyjdę z ustnego angielskiego i zegnaj szkoło
  5. cerastes
    27.04.2012 13:57
    cerastes
    Dziękuję. W tym roku udało mi się pokonać przeciwników.
    Szkoda, że tak rzadko zaglądasz na forum, ale jak się domyślam masz teraz ważniejsze sprawy na głowie więc to Cię tymczasowo usprawiedliwia.
  6. Invidia Semper
    27.04.2012 09:14
    Invidia Semper
    aniołku, ile rzeczy mnie ominęło, gratuluje architekta roku! kto by mógł dostać tą rangę jak nie mój ulubiony simowy architekt
  7. cerastes
    07.09.2011 14:22
    cerastes
    Invi, wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzin!
  8. cerastes
    07.09.2010 17:54
    cerastes
    Wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzin !
  9. cerastes
    03.08.2010 21:52
    cerastes
    Uwielbiam takie komentarze jak Twój. Szkoda, że nie widziałaś jak się w nim zaczytałam. Zawsze najważniejsze są dla mnie słowa wyrażające pierwsze odczucia, po nich można najbardziej poznać czy się komuś podoba, czy nie.
    Wakacje szybko upływają, ale to dopiero połowa i trzeba się cieszyć, że do końca jeszcze daleko.
    Taki wyjazd to zastrzyk energii, dużo wrażeń i na pewno dobrych wspomnień. Fajnie, że miałaś okazję gdzieś pojechać.
    U mnie... też wakacje.
  10. Invidia Semper
    03.08.2010 21:32
    Invidia Semper
    Dziękuję Ci bardzo!
    Już mówiłam, że nie znam się na stylach, więc moje uwagi są mało ważne, ale jeżeli chodzi o klimat, nie wiem czy francuski czy inny, to całość jest idealna, bo oglądający niemal zatapia się w zdjęciach, jak zresztą w każdym Twoim projekcie
    Co do wakacji, płyną zdecydowanie za szybko, nie było mnie miesiąc w domu, został niestety tylko sierpień, a do liceum wracać się nie chce A co tam u Ciebie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:43.