Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i kalafjor
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 13
  1. kalafjor
    29.12.2010 10:56
    kalafjor
    Wszystkiego naj Dziurawcu!
  2. kalafjor
    04.06.2010 09:13
    kalafjor
    Spoko tak! xDD No ale czekać trzeba nawet jak dvd-rom działa- w moim przypadku.

Edit: Cwaniak zaznaczył sobie w profilu, że ma kariere. Łehehe Równie dobrze też sobie mogę zaznaczyć, bo w pewnym sensie mam, a w pewnym nie mam. xDD Zdąbęde je!
  3. Łezka
    04.06.2010 09:12
    Łezka
    No widzisz... moja płyta od Kariery była tylko raz w napędzie żeby wypróbować czy nie "przeczyta", ale jednak nie. W ten sposób mam nowiutką płytę.
  4. kalafjor
    04.06.2010 09:10
    kalafjor
    Fajnie! xDD To nawet jak czyta mi płyty to mogę tak zrobić, żeby działało bez płyty, ale jednak ten czas oczekiwania. Pozdro Seth
  5. Łezka
    04.06.2010 09:05
    Łezka
    Na początku odtwarzacz czytał płyty, ale ma już 2 lata i przestał je czytać. Bjork doradziła mi, abym skorzystał z EA Download Manager, który każdy ma, bo jest on razem pobierany z instalacją podstawy (z tego co pamiętam). Pobieranie polega na tym... włączasz EADM wpisujesz kod gry, który jest na książeczce w pudełku oraz swój e-mail oraz hasło do konta (konto musisz mieć na pl.thesims3.com) wówczas pisze, że możesz pobrać oryginalne pliki swojej gry i klikasz start. Potem pobiera się (Nowoczesny Apartament pobierałem 40 minut, a Kariera zaczęła od 5 godzin 50 minut - teraz mam 4 godziny 55 minut) po pobraniu rozpoczyna się instalacja i po instalacji grasz w grę bez płyty, której nie możesz i tak odpalić. To cała filozofia...
  6. kalafjor
    04.06.2010 08:59
    kalafjor
    Kulturę egipską? Nie wiem.. xD Mika pomogła mi znaleźć nowy nick, bo stary mi się już przejadł Na czym polega to ściąganie przez Managera? Masz za słaby dvd-rom? A jeśli o mnie chodzi to już mnie kręci, bo bym zagrał Powodzenia w czekaniu
  7. Łezka
    04.06.2010 08:53
    Łezka
    Hej! Właściwie to od tygodnia się zastanawiam czemu i skąd mam w znajomych Setha? No i dopiero w sygnaturze przeczytałem, że to byłe Podróże. Bardzo fajny nick. Lubisz kulturę egipską? Ponadto jeśli chodzi o Karierę to masz we mnie sojusznika... mam Karierę od środy, ale mój odtwarzacz jest za słaby i nie czyta płyt, więc muszę ściągać przez EA Download Manager... ściągnie mi się dopiero o 14:30... Pozdrawiam D_S
  8. Łezka
    05.04.2010 12:02
    Łezka
    Dzięki wielkie! Wzajemnie bardzo mokrego dyngusa... =D
  9. kalafjor
    04.04.2010 10:45
    kalafjor
    Wszystkiego najlepszego z okazji Wielkanocy! Dobrego jajka, mokrego dyngusa i spełnienia marzeń. Życzy Podróże
  10. kalafjor
    12.03.2010 21:02
    kalafjor
    Dzięki Nie będe zmieniać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:30.