Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 45
  1. Lubie
    12.03.2014 16:44
    Lubie
    oj, przepraszam bardzo. nie bede wiecej misiaczkowal... misiaczku : ppp
    tak bardzo chce posprzatac w pokoju, ale taaaaak bardzo mi sie nie chce, ze masakra. oh
  2. Łezka
    12.03.2014 16:29
    Łezka
    Tylko mnie tu nie misiaczkuj. Co do ogólnego marazmu i lenistwa to się zgodzę, bo ja także nie mam na nic ochoty ani siły...
  3. Lubie
    12.03.2014 14:29
    Lubie
    misiaczku, sory ze nie odpisalem od razu, ale mpj musk wyczerpal limit myslenia przez ostatnie dni i kompletnie nie wiem co napisac. moje zycie jest takk monotonne, ze nie mam co o nim pisac :p ciagle to samo, szkola, dom, spanie, szkola i tak dalej. przez to chodze caly czas znudzony, nic mi sie nie chce robic. lenistwo goruje nade mna. niestety
  4. Łezka
    10.03.2014 23:10
    Łezka
    Dobrze pokombinowałeś. Co u mnie? Hmmm... W sumie to jestem w trakcie rekolekcji, ale lekcje mimo to mam nadal. Wiesz, dość intensywnie u mnie... 25 kwietnia koniec II semestru, koniec roku szkolnego - wobec tego jeszcze sporo pracy przede mną. Najbardziej cieszy mnie, że jestem w okresie zdrowotnego progresu (tak długo wyczekiwanego ) i chciałbym żeby to się utrzymało. A co tam u Ciebie ? - oczywiście oprócz sukcesów na forum
  5. Lubie
    10.03.2014 13:26
    Lubie
    Witam witam Dziekuje bardzo, kombinowalem zeby pasowalo. :p A tak na serio, czerwony podwalilem mrokowi, nick redaktorom a ten trzeci to tak jakos wyszedl :p
    Dziekuje bardzo, bylem niezle zaskoczony, ze wygralem ta druga range, bo dzien wczesniej przegrywalem jednym glosem z motyka, noale na cale szczescie
    A co tam u ciebie panie Dziurawcu :3
  6. Łezka
    10.03.2014 11:27
    Łezka
    Doktorze Lubicz, dzień dobry! Przychodzę pochwalić Twój zmysł artystyczny. Bardzo dobrze trafiony kolor nick'a (czyt. podoba mnie się), który idealnie komponuje się z kolorystyką rang i zdjęciem profilowym. Pozdrawiam i gratuluję tytułów D_S
  7. Łezka
    06.02.2014 23:43
    Łezka
    No widzisz... Nie zawsze tak jest, że jest się albo humanistą, albo ścisłowcem. Ja należę do grona jednych i drugich - co tak naprawdę przy jakimkolwiek wyborze życiowym bardzo utrudnia podjęcie decyzji... Można powiedzieć, że jesteś w grupie szczęśliwców sprecyzowanych, np. na matematykę. Jestem w klasie maturalnej, o profilu biologiczno-chemicznym, a mimo to niewiele jest osób, które dobrze sobie radzą z matematyką, pomijając już kwestię czy ją w ogóle lubią. Hmm... Jeśli chodzi o "strach maturalny" to wiele zależy w jakim jesteś wieku - mam na myśli rok urodzenia, a co za tym idzie podstawę programową. Ja należę do ostatniego rocznika - 1995, który "idzie" starą podstawą, a więc starym systemem maturalnym, który osobiście uważam za znacznie prostszy niż ten dla maturzystów 1996+ ...
  8. Lubie
    06.02.2014 23:31
    Lubie
    Dziekuje bardzo

o z tym nikiem to ja ludzi czasami mam ochote rozniesc. jak widze slowo Lubie zawsze patrze, dlaczego oni o mnie mowia, a wiekszosc zazwyczaj nie pisze ę tylko e i to takie denerwujace czasami :X
    no za to jestem calkiem dobry z matematyki. idzie mi z niej calkiem dobrze no na pewno lepiej niz na polskim, z ktorego obawiam sie matury.
  9. Łezka
    06.02.2014 23:26
    Łezka
    Wobec tego życzę powodzenia w głosowaniu, a nuż trafi się w Twe ręce wymarzona ranga, np. Picasso - to bardzo ładnie brzmi, prawda? Bobofrut... Hmmm... Oryginalnie, pasuje do Twojego nick'a. Zawsze jak widzę Ciebie - "Lubie" to usilnie doszukuję się litery "ę" w nick'u... To już moje zboczenie - od najmłodszych lat przywiązywałem uwagę do polskich znaków, do polskiej pisowni. No cóż... Nie każdy może być alfą i omegą - skoro nie czujesz się dobrze w języku polskim, to zapewne masz talent w innej dziedzinie.
  10. Lubie
    06.02.2014 23:17
    Lubie
    jezeli chodzi ogolnie o rangi, chcialbym picasso, bo fanie by bylo byc docenionym za cos, co sie robi z pasja. fajnie by bylo jeszcze moze za awatar/sygne zgarnac, bo bylem z tego znany ze zmienialem co 3 dni
    xd
    a co do 4Z chyba wybiore "bobofrut" bo sie ze mnie smiali na konfie jak to napisalem, albo "polonista" bo moja polszczyzna jest ponizej przecietnej :p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:29.