Wróć   TheSims.PL - Forum > dżin.
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy dżin. i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 19
  1. ultraviolence
    25.06.2012 06:48
    ultraviolence
    W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mnie też coś bierze, ale pewnie rozejdzie się po kościach, na szczęście. Nieźle, czasem nie ma nic do roboty, a czasem człowiek nie wie w co ma ręce włożyć... Gdzie jestem? Można powiedzieć, że integruję się z naturą Staż się skończył, więc wypoczywam sobie u kuzynostwa. Mieszkają w miasteczku, ale wokół jest tyle malowniczych wiosek, że zakochać się idzie *__*
  2. dżin.
    21.06.2012 12:12
    dżin.
    A u mnie jakoś leci. Aktualnie jestem trochę chory(tylko ja potrafię rozchorować się w 30 stopniowe upały, **** yeah). Mam tony zamówień, które muszę zrealizować oraz powinienem dokończyć artykuł do gazetki. Całe szczęście wakacje za parę dni i trochę sobie odpocznę, i całe szczęście, bo wtedy nie wyjdzie żaden nowy numer FTS Newsletter. A gdzie jesteś, że nie masz dostępu do sztalug? : D
  3. ultraviolence
    21.06.2012 11:35
    ultraviolence
    A witam, witam :> Całkiem nieźle, mam wenę do malowania, ale nie mam przy sobie swoich sztalug, bo jestem daleko od domu. Pogoda nie dopisuje, więc ostatnio zabrałam się za czytanie. A co tam u Ciebie?
  4. dżin.
    20.06.2012 16:01
    dżin.
    Witaj, ultraprzemoco. :3 Jak się miewasz?
  5. ultraviolence
    08.03.2012 15:53
    ultraviolence
    Wzięli mnie na architekta terenów zieleni. Dumnie brzmi, ale na razie jest to sama papierkowa robota (ew. przy kompie). Jak będzie cieplej, to pewnie zaczną się jakieś prace w terenie - przynajmniej mam taką nadzieję Uhuhu, no to nieźle. Mnie też zawsze w szkole wykorzystywano do wszelkich plakatów i plakacików... Jedne robiłam chętniej, inne mniej. Czasem byłam tak zawalona, że zapominałam, jak się nazywam. Widzę, że masz podobne podejście do odpytywania, jak ja Zdecydowanie bardziej wolałam wszelkiego rodzaju prace pisemne - więcej czasu do namysłu, mniejszy stres i możliwość skupienia się.
  6. dżin.
    07.03.2012 19:14
    dżin.
    Ow, rozumiem... tak btw. z czego staż?
    Co u mnie? Hm... dużo się dzieje. Mam w uj roboty i jeszcze więcej, zwłaszcza, że mam do zrobienia 2 projekty i z 4 plakaty na 4 różne konkursy, jakieś zamówienia muszę zrealizować(w tym jedno odpłatne), na festyn szkoły na maj muszę narysować 10+ jakichś szybkich szkiców na sprzedaż na rzecz klasy. Muszę się jeszcze nauczyć dzisiaj na geografię, bo raczej będzie pytać... geez, nie lubię odpowiadać przy nauczycielu, strasznie. Ow, lekcje też pasowałoby odrobić.
  7. ultraviolence
    07.03.2012 12:45
    ultraviolence
    E, nic ciekawego Po stażu wróciłam i myślę, jakby sobie zorganizować resztę dzisiejszego dnia, aby spędzić go w miarę pożytecznie. A co tam u Ciebie? Jakieś nowe dzieło się szykuje?
  8. dżin.
    05.03.2012 19:48
    dżin.
    Również dziękuję za miłe słowa Cieszę się, że komuś jeszcze podoba się moja twórczość. Trzy dni powiadasz... jak na trzy dni to obraz jest genialny, serio. Sam, jak wspomniałem, do końca nie wiem, jakie są moje zdolności malarskie, ale raczej nie namalowałbym czegoś takiego w ciągu trzech dni. Seriously. Yea, 90xXX robiło wrażenie, ale to było z 9 miesięcy temu, malowałem coś dla koleżanki, chyba jakiś obraz do jej pokoju, unfortunately nie zrobiłem zdjęcia. Cóż, przeboleję. Nie masz za co dziękować, to tylko zaproszenie I powodzenia nawzajem.
    Btw. jak ci minął dzień? ^^
  9. ultraviolence
    04.03.2012 22:44
    ultraviolence
    Mówię serio, masz dobre prace - tym bardziej, jeśli są malowane z pamięci (ale żeby nie było, zamykam już buzię na kłódkę . Dziękuję za miłe słowa. Łącznie ze szkicem, malowaniem i całym wykończeniem zeszło mi ze trzy(?) dni. Trzeba było jakoś się postarać, aby całość miała ręce i nogi (chociaż troszkę). W końcu nie mogłam dopuścić do tego, aby zeszpecić swą ukochaną psinę ;D Do tego dochodziła jeszcze presja - wiesz, pierwszy obraz, to powtarzałam sobie w kółko, że musi wyjść jak najlepiej A właśnie, istnieje taka rzecz, z którą masz największy (bądź jakikolwiek) problem? Ja strasznie nie lubię malować dłoni... A jeśli już muszę to zrobić, zwykle zajmuje mi to dużo czasu. 50x60 to największy format z którym miałam dotychczas do czynienia. 90xXX rzeczywiście musiało robić wrażenie

BTW, dziękuję za zaproszenie i trzymam kciuki w 2013
  10. dżin.
    04.03.2012 21:53
    dżin.
    Oj, już mi tak nie pochlebiaj, bo się zarumienię
    To był twój pierwszy obraz farbami? Holy grilled cheesus. Jest naprawdę bardzo dobrze. Sam do końca nie wiem, jak maluję farbami, bo dawno nie próbowałem, ale chyba mój pierwszy obraz tak nie wyglądał. Seriously. Jestem pod wrażeniem. 50x60? Całkiem, całkiem. Największe co malowałem miało 90xcoś.
    Jeny, ale mi tak dziwnie, jak mam tego Miszcza Obiektywu, a nie mam Picassa. W przyszłym roku

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:22.