Wróć   TheSims.PL - Forum > dżin.
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy dżin. i Malin
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 11
  1. Malin
    04.02.2013 19:53
    Malin
    No mam nadzieję, bo póki co... nie mam pojęcia, o co kaman
  2. dżin.
    04.02.2013 19:45
    dżin.
    Jestem wielkim Klainerem
    Zobaczysz, o co chodzi.
  3. Malin
    04.02.2013 19:40
    Malin
    To jak znajdziesz czas, to dokończ sobie QAF, bo hmm... warto. A Glee w takim razie muszę pooglądać, zwłaszcza te odcinki o Michaelu i Madonnie Kto wie, może też mi się spodoba
  4. dżin.
    04.02.2013 19:27
    dżin.
    6 odcinku drugiego sezonu*
  5. dżin.
    04.02.2013 19:27
    dżin.
    Ja stanąłem na chyba 6 odcinku(kiedy była impreza w domu melanie i lindsay i nagle wpadli jej rodzice, a one z dildo w ręce) z rok temu, bo coś czasu mi brak
    Ale w Glee się zakochałem Tak, był taki odcinek w 3 sezonie. Tytuł tez miał... oryginalny, bo "Michael"
    Były także odcinki o Madonnie, Gadze, dwa o Britney, o Whitney, Saturday Night Fever i kilka musicali
  6. Malin
    04.02.2013 19:12
    Malin
    Oj, ja QAF dopiero co pokochałam, wczoraj skończyłam oglądać ostatni sezon i dziś jestem totalnie zdruzgotana i struta zakończeniem. Niestety zbyt emocjonalnie podeszłam do tego serialu, za bardzo związałam się z bohaterami i teraz siedzę i ryczę... Glee nie oglądałam, aczkolwiek kiedyś ktoś mnie namawiał na obejrzenie któregoś odcinka, bo ponoć był motyw z Michaelem Jacksonem, którego uwielbiam. Jednak jakoś tak się złożyło, że w końcu tego nie obejrzałam, w sumie sama nie wiem czemu.
  7. dżin.
    04.02.2013 18:56
    dżin.
    Hah, nie wszyscy kochają wspaniałe qaf
    Oglądałaś kiedyś glee?
  8. Malin
    04.02.2013 18:44
    Malin
    Poprzedni -masz na myśli ten pod prysznicem? Podoba mi się najbardziej, ale nie wiem, czy tak samo spodoba się adminowi, zwłaszcza jednemu, który za mną nie przepada ; ) Nie wiem, czy ten akurat miałeś na myśli, tak się złożyło, że te avy "próbowałam" chyba ze 4 z rzędu i teraz już nie wiem, na który się natknąłeś, a żałuję, bo dzięki Tobie bym się w końcu zdecydowała (dalej przeglądam swój folder . A co do Twojego - wybacz, mam strasznie małe te miniaturki i ledwo widać, ale Ema mi strasznie przypomina
  9. dżin.
    04.02.2013 18:34
    dżin.
    Oba Tamten był lepszy though.
    Nie, to jest Blaine z Glee
  10. Malin
    04.02.2013 18:24
    Malin
    ale chwila, który, bo właśnie zmieniam, nie mogę się zdecydować, bo wszystkie są boskie! btw. widzę u Ciebie Emmetta? ;>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:32.