Wróć   TheSims.PL - Forum > Volturia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Volturia i NaNiKo
Wiadomości odwiedzających od 1 do 6 z 6
  1. Volturia
    27.09.2009 17:31
    Volturia
    Ojej, dziękuję bardzo Ja bym pewnie zapomniała, także mimo wszystko miło mi, że pamiętałaś ! ^^ pozdrawiam
  2. NaNiKo
    25.09.2009 00:08
    NaNiKo
    Ejj. Hej. Mam sprawę. Tego-tamtego. Nie będę Ci co prawda przytaczać tego wszystkiego, co robię w ostatnim czasie i co jednocześnie jest powodem, że tą sprawę mam dopiero teraz, nie wcześniej... Co prawda głupio mi jest zdecydowanie, ale się przyznaję ^^" Gdybym miała więcej czasu na komputer i/lub sen to pewnie bym odezwała się wcześniej. Spóźnione *to nawet mało powiedziane* ale wszystkiego dobrego. *Tak, to z okazji urodzin >.>* Spełnienia marzeń, zadowolenia z życia i w ogóle. Dużo czasu, dużo snu, nie dużo, ale niezawodnych przyjaciół. Nah~ Za rok postaram się być bardziej ogarniętą i wyrobić się z życzeniami na urodziny.
  3. NaNiKo
    31.08.2009 20:04
    NaNiKo
    A tam wysiłek. Przyjemność ^^ W końcu jak ktoś o Tobie pamięta to aż się prosi, żeby mu za to podziękować ^^
    A nadzieja matką głupich, strzeż się

4. Volturia
    31.08.2009 19:52
    Volturia
    Odpisywanie na wszystkie życzenia - to musiał być wysiłek dla ciebie Mam nadzieję, iż ja 12 września, także będe miała komu wysyłać . pozdrawiam
  5. NaNiKo
    31.08.2009 19:35
    NaNiKo
    Łał, dzięki ^^ Bardzo mi miło, a co. *Bo było dla Ciebie wielkim wysiłkiem napisać życzenia, praawda ^^?*
  6. Volturia
    30.08.2009 09:12
    Volturia
    najlepszego ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08.