Hej Malinko Mam ogroooomną prośbę! Mogłabyś podesłać mi linka do tych "zmarszczek" pod oczami, którzych użyłaś u Daniela? Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna :3
Hej, hej Pamiętam :> Link do konia wstawiałam do Twojego tematu o przychodni weterynaryjnej: http://www.modthesims.info/download.php?t=257255tu różne pozycje i bardzo dużo recolorów. A fryzura jest od Yuxi, podrzucę Ci na priv.
Hej
Mam pytanie. Pamiętasz może skąd masz tego ślicznego konika i fryzurę przystojniaka? Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś wskazówki, gdzie mogę to znaleźć
O, bardzo mi miło, cieszę się, że się spodobało No tak, całkiem przypadkiem obejrzałam ten teledysk i po prostu zakochałam się na amen Natchnęło mnie wtedy, żeby coś zrobić Dzięki
Zajrzałam na Twojego Tumblr'a i gdy ujrzałam tę piękność inspirowaną kobietą z teledysku Give me love, to mnie zatkało. Malin, jesteś mistrzynią! 3333333
Dzięki Szczerze mówiąc, powstała tylko na potrzeby avataru i zdjęcia profilowego na facebooku Nie mam się za bardzo czym pochwalić na własnych fotkach, więc wstawiłam ją