Było przedstawienie, gdzie Maxxie i Michelle się mieli całować, ta jego wielbicielka zrzuciła na nich reflektor, ona go codziennie śledziła, podglądała, a przed przedstawieniem otruła Michelle, żeby zając jej miejsce i się z nim całować! I potem Anwar chyba się z nią związał. : o
wielbicielke? nie przypominam sobie, albo do tego nie doszlam, nie pamietam xdd Jal byla brzydkaaaaa, nie zbyem byla rasistka, ale jej uroda nie byla powalajaca. Tak samo Cassie.
Maxxie byl ladny. Zwiazek Tonego i Michelle to jakas porazka xd. Michelle byla strasznie glupia, bo Tony sypial z kazda laska po koleii. Tak, czy siak w jakims odcinku mu przywalila w parku tak centralnie w twarz i krok, bylam z niej dumna :]
odcinek o Rosji byl psychiczny. wschod wyszedl na dzikie plemie, nabijajace ludzi na pale i nie miejace ciepłej wody. jak ich lali szlaufem na dworzu xd ten serial byl bajeczny, i te ich dzikie imprezy. chyba najsmutnieszy watek mial Chris, ten jego brat i matka, ktora go zostawila : /
O ja, nie pamiętam, ale wydaje mi się, że jednak tak. Aż mi się przypomniał ten motyw jak oni pojechali na wycieczkę do Rosji i Anwar się przespał z Rosjanką. I wszystko okazało się podstępem. : D