Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 30
  1. Bush
    17.04.2011 13:41
    Bush
    wujka? ja tam za swoją rodziną nie przepadam, jest tak powalona, że chyba na całym globie drugiej takiej nie ma
    Powalona w sensie pozytywnym, co prawda czasem potrafią przegiąć
  2. Lucha
    17.04.2011 11:36
    Lucha
    Aha. Ale dobrze ze jesteś na forum Ja niedługo wybieram się z mamą na myjnie ,do babci i musze wymusic zebysmy jechali do wujka
  3. Bush
    17.04.2011 08:27
    Bush
    Po prostu teraz wszyscy interesują się działami sims 3, a ja zdecydowanie wolę dwójkę, więc tylko tam się pojawiam.
    Nie zależy mi też na tym, bym miała jak najwięcej postów, jak to co po niektórzy robią więc wchodzę tam, gdzie coś mnie zainteresuje. Dlatego może mnie nie widzisz.
    I kurde, cały niemal wczorajszy dzień spędziłam na odszukiwaniu w kompie tych dodatków i nie ma ich. Musze wszystko jeszcze raz pościągać i zainstalować, więc nie mam ani simów, ani parcel... Nie wiem czy uda mi się to kontynuować, ale jak nie, to zacznę coś nowego. Bo głupio jest coś urywać w połowie. No, ale to nie moja wina, że mi wymiotło te dodatki, kiedy gra się nie chciała włączyć.
  4. Lucha
    17.04.2011 07:38
    Lucha
    Radze spróbować i BYWAĆ CZĘŚCIEJ na forum! Co ciebie tak tu mało ? ok ok jestem cierpliwa..jestem cierpliwa...DOBRA GDZIE ODCINEK?! no dobra nie jestem cierpliwa Ok czekam na odcinek..Postaraj się
  5. Bush
    16.04.2011 05:54
    Bush
    Łoł. Nie jestem pewna czy kiedykolwiek ten odcinek będzie, bo mi właśnie wymiotło wszystkie dodatki ściągnięte z internetu. Chciałam tylko odinstalowac osatani dodatek, bo gra nie chciała działać, ale razem z grą odinstalowały się i usunęła wszystkie dodatki. Więc dupa, nie ma ich, simów też. Nie ma nic. Spróbuję je jakoś odzyskać.
  6. Bush
    15.04.2011 19:44
    Bush
    A nie, wróć. Jeszcze nie.
    No, zobaczę co się da zrobić. Nie chce robic nadziei kolejnym odcinkiem, bo nie wiem na ile zdołam się wyrobić z kolejnymi. Brak czasu, pomysłu na punkty kulminacyjne... Gdyby wszystko zaczęło się od początku zrobiłabym coś zupełnie innego.
  7. Bush
    15.04.2011 19:29
    Bush
    heh, jeszcze pamiętasz? ^ ^
    No niby jest, ale zamknięto temat.
  8. Lucha
    15.04.2011 17:33
    Lucha
    Hej Bush co z odcinkiem?
  9. Lucha
    06.02.2011 12:59
    Lucha
    Ale powiedz chociaż, że przez ten wyjazd napisałaś odcinek chociaż napisałaś
  10. Bush
    06.02.2011 08:29
    Bush
    Przepraszam, ale wyjechałam na dość długo i nie miałam internetu. Odcinek bedzie niedługo, obiecuję. I jeszcze raz przepraszam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10.