Konwersacja Pomiędzy Anonimowe Alkocholiczki i octavessens
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 13
-
ja radze isc na spotkanie aa.
-
Dobra, mamy odmienne zdania na ten temat. Jeśli w ogóle zaczynasz dyskusję, to nie używaj głupiego mam to gdzieś, bo my równie dobrze możemy powiedzieć: mamy gdzieś co ty o nas myślisz. Ale skończmy, bo to nie prowadzi do niczego owocnego, ty masz nas za słodkie-idiotki, my ciebie za kogoś równie fajnego, to tyle.
-
super ze byscie były obrazone, mam to gdzies. ALE przemoc psychiczna to NIE jest.
-
Mhm, chyba ty nie znasz znaczenia słowa (właściwie słów) o których dyskutujemy. Bo to jest przemoc psychiczna. My byśmy były urażone, czytając te komentarze.
-
nie używajcie wiec słów, których nie znacie znaczenia.
-
Liczba mnoga, przypominamy. A czy jak nie ma wyzwisk, nie ma przemocy psychicznej?
-
a widzisz tam jakies wyzwiska od szmat etc.
Wolność słowa .
-
Kulturalna krytyka, jesteś chory? Kulturalna to według ciebie ubrana w ładne słowa?
-
tak, głowa do kibla to ponizenie. A kulturalna krytyka ponizeniem nie bedzie wiec zamknijcie sie
-
No chyba najwyraźniej nie, przecież zawsze można spuścić komuś głowę w kiblu, chociaż to chyba też nie jest poniżenie? Ciekawe czy te autorki są takie śliczne i pięknie ubrane. To JEST poniżanie psychiczne.