Konwersacja Pomiędzy Avonlea i anie_1981
Wiadomości odwiedzających od 1 do 6 z 6
-
A nic ciekawego. Przez jakiś czas nie instalowałam Simsów, bo walczyłam z kompem. Mam nowego kompa ze zintegrowaną kartą dźwiękową. Kupiłam Windowsa XP Home Edition SP3 i miałam z tym systemem ciągłe problemy. Po godzinie lub dwóch zawieszał mi się dźwięk na komputerze. Ciągłe reinstalacje Windowsa i sterowników, aż w końcu pożyczyłam od znajomego płytkę z Windowsem XP Home Edition SP2 i korzystam z niego na mojej licencji. Problemy w magiczny sposób zniknęły. Z Simsami też było dziwnie, bo na najnowszej aktualizacji rodziły mi się sami chłopcy (Ona wyłącza sterowanie narodzinami za pomocą owoców). Więc wróciłam do starej łatki, ale znalazłam na ModSims moda na ponowne sterowanie płcią, więc zainstalowałam ją na nowo. I mam najnowszą łatkę od wczoraj.
-
-
Dzięki. Nadal uważam,że PW jest dziwne i nie prędko się połapięco i jak
-
W każdym razie mi się podoba
-
Nie wiem czy dobrze piszę, bo szczerze mówiąc z takim dziwnym PW to się pierwszy raz stykam. To nie jest mój pierwszy dom, ale pierwszy, który wysłałam do neta
-
Czy ten teraz aktualny domek na forum to twoje pierwsze dzieło zrchitektoniczne?