Działa, jeszcze jakbyś mi powiedziała jak zainstalować nrassa overwatch i wooher, w sensie dała linki do cpr, byłoby cudownie. Jej co by to było gdyby cie nie było
a z mts ściąga się ten drugi plik pod pose playerem ten list... i umieszcza tam gdzie pose? Przekopiowałam wszystkie dodatki do dokumentów, tylko czy skasować tamten plik mods i package?
To jaką ty metodą wstawiasz pliki package? Do program files to już się modów nie wrzuca od wieków, co najmniej od roku, jak nie lepiej. Wszelkie mody i dodatki package idą do Moich Dokumentów\The Sims3\Mods\Package, nie ważne czy to NRaas, bluzka czy poza. Przeczytaj ten poradnik, do którego dawałam linka w poprzedniej wiadomości.
Anie, pochwaliłam zawczasu.. Klaps już działa jest tam opcja my list, add to my list.. ale nie ma wogule moich póz, gdzie wsadzić pozy, w moje dokumenty? czy tam gdzie resztę package czyli mój komputer_-->...
Nie wiem dlaczego tak jest, na pewno dobrze zainstalowałaś PosePlayera? Wymaga nowego sposobu instalowania modów, czyli do Moich Dokumentów. Poczytaj mój poradnik...