Da się da się, a skoro nie wiesz jak, to i tak nie ma sensu wysyłać na inną witryna, bo na każdej tak jest. No to inaczej, nie pobieraj, tylko sama stwórz takie katalogi, jak w poradniku. Plik Resource.cfg też możesz sama stworzyć, po prostu pobierając komplet z neta jest wygodniej... Napisałam w poradniku jak utworzyć samemu plik Resource.cfg
tej reklamy w zaden sposob nie da sie zamknac, a opcja adF.ly w lewym gornym rogu to rejestr url, i sa jeszcze tylko te 2 opcje co wczesniej pisalam.
a jak ta reklama wyglada mam w swoim albumie.
Nie rozumiem dlaczego Ci nie działa... Teraz większość stron hostingowych wymaga rejestracji, żeby wrzucać do nich pliki, a nawet do tego, by je ściągać. Ta jedna witryna nie wymaga rejestracji do pobierania z niej. Nie mam konta na żadnej innej witrynie i przyznam się szczerze, nie bardzo mam ochotę zakładać konto na innej stronie. Zwłaszcza, że link działa, przed chwilą pobrałam jego zawartość, i to nie logując się. Jak Ci wyskakuje okno, to klikasz w zielony przycisk "Download", gotowe...
dzięki za pomoc, wszystko działa, ale mam jeszcze jedno pytanie : da się zmienić transfer plików tzn. nie działa mi adF.ly i chciałam bym zmienić na mediafire.?.!
A dokładnie chodzi o to że jak pobieram np. włosy to np. przez ten transfer i zawsze działał a teraz nie, nie wiem dlaczego bo tam nie pisze nic o żadnej opłacie czy coś.
hej, czytałam że pomogłaś meggie w sprawie problemu z plikami package, mam ten sam problem, jakbyś chciała wiedzieć coś więcej to już napisałam w problemach z grą, mam nadzieje że pomożesz