Ja to pobrałam z głównej strony simsów, z mojego konta, więc strony Ci nie podam... Zaloguj się i idź w Store\Moje konto a potem "Historia Zakupów". Ja tak zrobiłam i miałam ten sklep, może Ty też tak będziesz miała...
Masz dodatkową zakładkę w trybie kupowania, z pytajnikiem, będzie nad dolnym paskiem, bo tam, gdzie dotąd była, jest ikona z łapą zwierzaka i obiekty dla zwierząt.
Na dwa sposoby, ale nie jako rodzinę, tylko jako modele zwierząt z Trybu Tworzenia Zwierzaka.
1. Stworzone zwierzę w Trybie Tworzenia zapisujesz do biblioteki, klikając na jego portrecik i wybierając ikonę folderu. Tak zapisane zwierzę, trafi do katalogu SavedSims w Documents and Settings. Plik będzie podpisany imieniem i nazwiskiem zwierzaka.
2. Też klikasz na portrecik zwierzaka, ale wybierasz strzałkę z jakimś tam kółkiem, gwiazdką czy trybikiem (Eksportuj). W okienku wpisujesz nazwę, możesz też opis. Tak wyeksportowane zwierzę trafi do katalogu Exports, w Documents and Settings. Żeby je zainstalować po instalacji pełnego dodatku, wrzucasz ten plik do katalogu Downloads i instalujesz jak zwykły plik sims3pack. Zwierzę po takiej instalacji trafi do SavedSims w Documents and Settings.
hej, sorki ze mecze Cie pytaniami ale czy jesli pojawi sie dodatek i odinstaluje Demo zwierzakow to czy i jak bede mogla wrzucic zwierzaki stworzone w demie do oryginalnego dodatku?