Wróć   TheSims.PL - Forum > anie_1981
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy anie_1981 i Mile
Wiadomości odwiedzających od 1 do 5 z 5
  1. Mile
    16.10.2012 18:54
    Mile
    Cześć Anie już wiem gdzie był błąd z edycją wampira w CAS, ja po prostu źle pisałam kod, pisałam wszystko małymi literami myślałam, że to nie ma znaczenia. Dzisiaj wpisałam tak dla sprawdzenia z dużymi pierwszymi literami jak mi napisałaś i od dzisiaj mogę edytować wszystko w wampirach nie tylko ciuchy Dzięki Anie pa pa
  2. anie_1981
    10.10.2012 21:44
    anie_1981
    To musi być wobec tego jakiś błąd gry, ja co prawda wampirami nie gram, ale mam chochliki i normalnie można je edytować. A nie jest to czasem ciężarna wampirka? Ogólnie ciężarnych Simów nie da się edytować w CAS, ale można wysłać do stylisty. Czy tak masz na wszystkich wampirach? Bo jeśli nie, to może jest jakiś błąd na tym konkretnym wampie, polecam użycie kodu resetsim imię nazwisko.
  3. Mile
    10.10.2012 19:06
    Mile
    zwykłego sima mogę tak edytować ale wampira już nie, w ogóle nie ma takiego rozszerzenia, czy jest jeszcze jakiś inny kod?
  4. anie_1981
    10.10.2012 18:55
    anie_1981
    Wpisujesz kod TestingCheatsEnabled true, klikasz z SZHIFT'em na Sima i wybierasz "edytuj w CAS". Jeśli Ci się okno nie ładuje czy coś, to może masz jakiegoś wadliwego moda, lub błąd w grze.
  5. Mile
    10.10.2012 18:09
    Mile
    Anie ty się znasz na wszystkim co związane z simsami dlatego mam do ciebie pytanie, już pisałam na forum ale czekam kilka dni i nikt nie odpowiedział może ty będziesz wiedziała. Chodzi mi o to, że chciałabym edytować wampiry w CAS jeżeli to w ogóle możliwe, nie ubrania ale rysy twarzy ( nos oczy, broda itd ) nie mogę przez kod testing... i też próbowałam przez mod Master C. Nie wiem może mam nie wszystkie opcje w modzie mam główny + cheats. Czy możesz odpowiedzieć i coś poradzić? Dziękuję z góry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38.