Wróć   TheSims.PL - Forum > pensivelane
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy pensivelane i Sheila
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 16
  1. Sheila
    27.08.2011 18:22
    Sheila
    Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zdrowia i szczęśliwych dni na forum
  2. Sheila
    20.03.2011 09:25
    Sheila
    Różne sposoby, ale wazne ze dziala :
  3. pensivelane
    20.03.2011 09:24
    pensivelane
    no, juz mi lepiej ;p
  4. Sheila
    20.03.2011 09:14
    Sheila
    Wow, i co przyjemnie?
  5. pensivelane
    20.03.2011 09:05
    pensivelane
    aktualnie wyżywam się na blogu filmowym :p
  6. Sheila
    20.03.2011 09:01
    Sheila
    Cześć Co u Ciebie? Bardzo dawno nie pisałyśmy
  7. pensivelane
    31.12.2010 17:12
    pensivelane
    Ostatnio mam fioła na punkcie swojej przyszłości, już mam nawet określony typ faceta (wizualnie) za którego mogłabym z chęcią wyjść : D Uwielbiam blondynów, ale takich raczej spokojnych i milusich, bo w związku to chyba ja byłabym tą podpałką xD Ale nie może być pierdołą, już wolałabym żeby go nie było 3/4 dnia w domu i byl biznesmenem bez przypadku :p a co do ewentualnych wyjazdow z facetem to: NY obowiązkowo, podróż poślubna mogłaby być do Paryża albo... na safari, lubię afrykę Pozostałe do zaliczenia to oklepany Egipt, Tunezja i Wiedeń, chociaz i tak priorytetem dla mnie są pierwsze trzy :p Ile masz lat? planujesz juz sobie zawód? A co do fajerwerków to u mnie pierwsze było słychać już o 11 :p tez siedze teraz w bloku, ale normalnie mieszkam w domu - jestem u siostry mojej mamy 'ze niby taki mini sylwek' i co chwile strzelaja.
  8. pensivelane
    31.12.2010 16:51
    pensivelane
    ja sie juz tak napaliłam na trójke ze tylko czekam az zagram, tyyyle tam mozliwosciiah nawet juz sciagam dodatki z netu z nudow :p a co do sylwka, to nie, nie chodzilam. Nie wiem czy to dziwne, bo mam tylko 15 lat xd moi znajomi sobie bansują gdzies tam a ja nie lubie, bo zaraz jest jakas wóda albo cos, a nienawidze jak mnie namawiaja bo nie lubie im odmawiac... siup siup, nie zeby moi znajomi byli nienormalni xd lubie siedziec w domciu, aktualnie właczylam sobie radio i relacjonuja w nim powitania nowego roku na calym swiecie 3 postanowilam sobie, ze jak dorosne to przynajmniej raz w zyciu pojade na sylwestra na times square, odwiedzic NY to sens mojego zycia xd masz jakies miejsce, so ktorego chcialabys pojechac??????
  9. Sheila
    31.12.2010 16:46
    Sheila
    Ja też na początku nie mogłam,jakaś mi się za `realna` wydawała,a teraz to jej nie oddam ^^ Brigdeport jest fajne,bo od razu masz te wszystkie kluby,osobistości itp.itd. a jak ściągasz miasto z wieżowcami to praktycznie zawsze nic nie ma oprócz budynków. Jakoś polubiłam Brigdeport,zwłaszcza,że zadziałało mi dopiero na drugiej płycie po formacie komputera -,-" A tak wracając do sylwka to w zeszłych la tach szłaś gdzieś?
  10. pensivelane
    31.12.2010 16:40
    pensivelane
    czystą i to pierwszy raz od jej wydania xd wczesniej sie nie moglam do niej przekonac a teraz uwazam ze jest swietna. Dostalabym na swieta, ale sie pomylili i kupili mi 2 xddd jeszcze tylko musze wymusic po zmruku, bridgeport tak do złudzenia przypomina mi Nowy Jork, tylko przerazaja mnie te bugi :<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:31.