Wróć   TheSims.PL - Forum > nmin
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy nmin i Searle
Wiadomości odwiedzających od 1 do 7 z 7
  1. Searle
    29.05.2011 06:12
    Searle
    Wszystkiego najlepszego, nmin!
  2. Searle
    04.08.2010 16:15
    Searle
    Tak, działa, bo już w CASie zmieniłam simy
    Ze strony gdzie ściągałam była taka uwaga:

Aby mod działał należy mieć plik d3dx9_31.dll zarówno folderze w podstawce gry (przykładowa ścieżka „D:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin”) jak i w najnowszym dodatku (ten którego logo jest przy starcie gry) (przykładowa ścieżka „D:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Nazwa dodatku \Game\Bin”)
  3. nmin
    04.08.2010 15:01
    nmin
    Hej... Działa Ci ten mod Nraas Super Computer, tak ogólnie? Bo u mnie za Chiny, kombinuję jak się da, wrzucam do podstawy, do Kariery, wszystkie pliki typu Resource mam w odpowiednich miejscach... Dodatki (ubrania, fryzury) znajdujące się w tym samym folderze działają, a po opcjach tego moda ani śladu :/ Przed wersją 2.9 miałam 2.88 i też nie działała, a przed Karierą wszystko było ok...
  4. Searle
    01.08.2010 19:13
    Searle
    Dziękuję Ci bardzo. Popróbuję.
    Ja ściągałam stąd:
    http://www.multiupload.com/X1Q2XJKWA4
  5. nmin
    01.08.2010 11:25
    nmin
    Aktualnie nie mam tego moda, bo nie miałam pasującego do Kariery (masz może jakiś link?) i ogólnie dawno nie grałam, ale z pamięci powiem, że w wersji dla WP robiło się tak:

-klikasz na Simie, nie pamiętam, czy z Shiftem, czy normalnie, i masz do wyboru opcje Super Computera Nraas, jest ich kilka kategorii, w jednej z nich wybierasz Make Active, nie powiem Ci już teraz, w której, ale znajdziesz; wtedy ten Sim i jego rodzina stają się aktywni, a Sim, którym grałaś wcześniej, już nie - pamiętaj o tym, bo jak odejdzie i zniknie Ci z oczu, to będziesz musiała go ścigać, żeby znowu zrobić go aktywnym

-można też klikając na dom, tylko tu już nie pamiętam dokładnie, czy to z ogólnego widoku miasta (nie edycji!), czy można po prostu "od strony Sima", musisz sama sprawdzić i pokombinować (Shift albo i nie...), ale ta opcja była na pewno
  6. Searle
    31.07.2010 19:09
    Searle
    nmin, możesz mi napisać, co po kolei trzeba zrobić, by zmienić aktywną rodzinę za pomocą SuperComureta?
  7. Searle
    29.05.2010 08:34
    Searle
    Wszystkiego najlepszego!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:19.