Wróć   TheSims.PL - Forum > vernille
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy vernille i Fatumka
Wiadomości odwiedzających od 1 do 9 z 9
  1. Fatumka
    06.11.2011 18:55
    Fatumka
    Wiesz zupełnie mnie to nie dziwi, ja jestem zwyczajnie za stara, pamiętam czasy prehistoryczne ^^"
    Ale luuzik
  2. vernille
    06.11.2011 18:45
    vernille
    'rapera Nana' nie znam, w sumie nie dziwne skoro mnie do takiej muzyki nigdy nie ciągnęło - no, może poszczególne kawałki, które w danym momencie podbijają top listy ;p
  3. Fatumka
    06.11.2011 18:42
    Fatumka
    Haha ja generalnie nie słucham takiej muzyki, wspomniałam o Shakirze bo jak na mnie to aż szokujące, że mi się podoba. Ale wychowywałam się na rapie i popie, więc nadal mam sentyment do, już chyba zapomnianego przez świat, rapera Nana oraz do Jennifer Lopez
  4. vernille
    06.11.2011 18:37
    vernille
    Tak, ten utwór akurat razem nagrywali. Ja nie wiem, za Shakirą za bardzo nie przepadam... Mogę jej słuchać, ale jak ja widzę.. ot, odrzuca mnie po prostu xd
    Za Beyonce też nie przepadam, dobija mnie jej głos i jej pianie do mikrofonu... ugh.
  5. Fatumka
    06.11.2011 18:31
    Fatumka
    Ah, trafiłaś w mój czuły punkt - AEROSMITH! Moja absolutnie najulubieńsza kapela wszech czasów kiedyś, jakoś podstawówka/gimnazjum słuchałam też dużo Gunsów, nadal mam do nich sentyment
    Co do popu i tego typu kawałków... To kurczaczki uwielbiam Shakirę! Jest przepiękna(ale nie anorektyczna), świetnie się rusza, a w dodatku TEN GŁOS! Tak mi się skojarzyło, bo Rabiosa chyba nagrali razem z Pitbullem prawda?
  6. vernille
    06.11.2011 18:22
    vernille
    pff... trudno powiedzieć, bo przez ponad rok słuchałam DM non-stop, aż się znajomi dziwili jakim cudem udaje mi się utrzymać zaledwie przy jednym zespole. konkretnie ulubionych zespołów nie mam, ale na mp3 mam utwory Aerosmith, Nickelback, Guns'n'Roses, Green Day, nawet Metallica się znajdzie. Takie tam, w tym typie, chociaż słucham i Pitbulla (którego cenię za głos, ot, ma coś w sobie. xd), jakiś rap się też znajdzie, ale to tak jako "dodatek". Noooo i obowiązkowo Recoil, Yazoo i Bomb the Bass. ;p
  7. Fatumka
    06.11.2011 18:15
    Fatumka
    aaa czuję, że dogadałabyś się z moją znajomą . Wielka fanka depeshów, organizuje spotkania i w ogóle
    Ale dobrze wiedzieć, że słuchasz takiej świetnej muzyki jakie zespoły jeszcze lubisz?
  8. vernille
    06.11.2011 18:11
    vernille
    Mr Feathers - taki.. znak rozpoznawczy, symbol? albumu 'Playing The Angel', zespołu Depeche Mode d:
  9. Fatumka
    06.11.2011 18:06
    Fatumka
    Właściwie to cały czas zastanawiam się, co przedstawia Twój awatar... Jakby spojrzeć pod odpowiednim kątem to trochę jak cień królika, ale właściwie... to co to jest?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06.