Wróć   TheSims.PL - Forum > muffindance
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy muffindance i Nieidealna
Wiadomości odwiedzających od 1 do 7 z 7
  1. Nieidealna
    02.09.2011 18:52
    Nieidealna
    my jeszcze nie mamy, nie wiadomo kiedy będą, rada pedagogiczna będzie 13 września podobno i wtedy będzie wiadomo jakie terminy itp itd.. ogólnie baba od infy dała nam właśnie specjalnie to zadanie, żebyśmy przygotowali się do projektów i w ogóle. ej, a ty jesteś w 3 klasie, co nie? myślałam że projekty są tylko w 2 xD.
    tak w ogóle to miło mi cię poznać. fajnie pogadać z kimś, z kim można sobie ponarzekać XD.
  2. muffindance
    02.09.2011 18:48
    muffindance
    jeja, my tez mamy te projekty edukacyjne XD porazka, bylam w grupie z biologii i mielismy temat o paleniu. a moja genialna nauczycielka mnie przepisala do swojej grupy : ) brrrr, na szczescie nie znam terminow.
  3. Nieidealna
    02.09.2011 18:45
    Nieidealna
    spoko, haha.
    weź w ogóle, masakra, już w pierwszy dzień... jeszcze z infy mamy zrobić jakąś prezentację na określony temat [coś na wzór projektów edukacyjnych] i przedstawić to wszystko za tydzień przed klasą, i jeszcze 'najlepiej by było gdybyśmy nie korzystali z notatek' : ). z polaka jakieś tam ćwiczenia, a z religii mamy znaleźć jakiś tam artykuł, którego za cholerę nie mogę znaleźć i chyba nie znajdę, haha.
  4. muffindance
    02.09.2011 18:42
    muffindance
    aha, to przepraszam XDDDD
    dzisiaj cienko mi mozg dziala :C
    chyba ich popieprzyło kiedy to zadawali 8D
  5. Nieidealna
    02.09.2011 18:41
    Nieidealna
    chodziło mi o to że ja też mam xd.
  6. muffindance
    02.09.2011 18:39
    muffindance
    eh, mam male pytanie =D nie zebym sie czepiala czy cos, ale na serio mam to zadane XD
    tylko chcialam sie zapytac, o co ci chodzilo w tej odpowiedzi :p
  7. Nieidealna
    31.03.2011 13:24
    Nieidealna
    Wszystkiego naj ;>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:50.