Gabrysia .. no jak już tak oficjalnie to Gabriela =D
Chciałam napisać, ze obie na "G" , ale pomyslalam i wymyśliłam,że Gosia to Małgorzata i jest na "M"
hehe
Ja właśnie też miałam takie plany ,ale nie znalazłam nic co by mnie aż tak zainteresowało
Mam takie pytanie(zawsze się pytam ) Ja jestem Gosia , a ty ?
o , to fajnie się złożyło hyhy
Ja też akurat w tym roku nigdzie nie wyjezdzałam. Byłam tam oczywiscie na lodowisku itp. :] Planowałam też wypad do kina, ale nie wyszło. W zasadzie jeszcze nic straconego... ale nie wiem na co mogłabym iść.. ;|
Mi też ... Nigdzie nie wyjechałam,spotykałam się ze znajomymi i siedziałam w domu. No ale miałam jednego dnia `przypływ szczęścia ` Nigdy nie przepadałam za siatkówką, bo nie umiałam w nią grać więc na zawody w naszej szkole poszłam pokibicować przyjaciółce. Brakowało im jednej osoby i musiałam wyjść na boisko. Takim oto vudem dostałam piłkę do siatki za 2 odbicia
Moje ferie też skończą się właśnie w piątek ..
Niestety, już niedługo szkoła. Też nie jestem zadowolona. Kurczę jak zazdroszczę tym, którzy dopiero od piatku mają ferie !!.. =D
Co tam jeszcze ? W ogóle jak Ci ferie minęły ? Mnie okrooopnie szyyybko..
Ja właśnie muszę coś cieplejszego ubrać , bo mi zimno ; P Za oknem jest ciemno , zimno i jeszcze nie dawno śnieg padał, ale teraz to już chyba nie. Masz już ferie ? Moje się w piątek skończą , a szkoda bo nie mam ochoty iść do szkoły . . .
No dokładnie ! Ja to samo, tu przeglądam, tam ogladam,a jeszcze dalej czytam
Jaka u ciebie pogoda ? U mnie ziiimno,ciemno , ale jest też sporo śniegu. :-/