Wróć   TheSims.PL - Forum > Sheila
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sheila i Candle
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 112
  1. Candle
    24.12.2011 14:09
    Candle
    no obiecuję ; ***.
    tylko nie wiem kiedy ; [ .
    ale się na pewno spiszemy, ok ? ; DDD
  2. Sheila
    24.12.2011 13:59
    Sheila
    Dziękuję ; * I obiecaj mi, że w najbliższym czasie popiszemy ,okey ? :3
  3. Candle
    24.12.2011 12:36
    Candle
    Wesołych świąt, pełnych szczęścia i życzliwości innych ; * .
    Wszystkiego co najlepsze. Gosiu ! ; ***
  4. Sheila
    24.12.2011 10:35
    Sheila
    Wesołych Świąt, zdrowia, szczęścia i wszystkiego co tylko chcesz Candle ! ; *
  5. Candle
    07.11.2011 18:19
    Candle
    he he .
    no na serio, nie wiem jak ty to wytrzymujesz . ja bym nie wytrzymała chyba bez chłopaków z naszej klasy (nie wszystkich lubię, ale niektórych lubię ) . czasem jest tak śmiesznie na lekcji, że szok ; DDD . jeden chce iść na nocowanie z koleżanką na ang. . (to kuba, baaardzo fajny kuba ) .
    albo dzisiaj: kuba, to ci się podoba sylwia, taka brzydka? - siedziałam koło nich na fizyce (koło kuby, tobiasza i dawida) o matko, jak ja się ryłam . nie śmiałam się, a się ryłam po prostu .
    blisko, ale trochę dalej centrum
    Warszawa .
  6. Sheila
    06.11.2011 19:05
    Sheila
    Masz pamięć jak ... hmm, jak nie wiem co, ale pamięć masz dobrą ^^. No dokładnie, jesteśmy pierwszym takim rocznikiem -,- Szczerze mówiąc, wolę klasy mieszane, tak to w sumie mało kontaktu z płcią przeciwną ;d Ogólnie dziwne lekcje itp. Kłócimy się często, 20 dziewczyn na raz to troszkę dużo ;< A z jakiej części Polski jesteś? Ja południe, Katowice, Oświęcim, Pszczyna
  7. Candle
    06.11.2011 17:27
    Candle
    ojej .
    no to macie ... dziwnie (klasy żeńskie, albo męskie ? dla mnie to na serio dziwne )
    Sylwia mam na imię . a jesteś Gosia, jak dobrze pamiętam ?
  8. Sheila
    04.11.2011 17:54
    Sheila
    No to u nas zaś 1a ( my 1c, 1b mieszana) jest sami chłopcy, to tak : połowa kompletnych dzieciuchów, myślących, że jak powiesz dziewczynie pokaż cycki to jesteś koks, a reszta to albo nic się nie odezwą i tkwią w świecie matematyka, dom, i kilku nawet fajnych, ale raczej mało kontaktu z nimi z racji osobnych lekcji. A dziewczyny to zależy, połowa na prawdę fajnych, można pogadać, pośmiać się, ale też i na poważnie, połowa księżniczek, ale nv ;d Candle ? Pytałam się już o to, ale dawno mnie nie było ... Jak masz na imię ?
  9. Candle
    04.11.2011 17:44
    Candle
    nie tego chyba nie mówiłaś .
    u mnie w klasie jest 10 dziewczyn i 15 chłopaków. dziewczyny spoko, lubię je .
    chłopaki - hmmm. do zniesienia. . jest w śród nich kilku takich dziwnych, łobuzy i wgl.
    jeden jest tak mądry, że swoim IQ przewyższa einstaina (albo mu się tak tylko wydaje ) .
    jest trzech fajnych chłopaków, że tak powiem do tańca i do różańca . są świetni .
  10. Sheila
    04.11.2011 17:36
    Sheila
    U mnie też okej, szkoła fajna. Ogolnie trzymam się z przyjaciółkami i takie koleżeńskie stosunki z innymi dziewczynami, niektórymi, bo większość jest nie do zniesienia. Mówiłam już, że same baby w klasie ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:56.