Wróć   TheSims.PL - Forum > miłośniczka zwierząt
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy miłośniczka zwierząt i Piwusia
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 22
  1. miłośniczka zwierząt
    23.04.2014 09:48
    miłośniczka zwierząt
    Hej co tam u cb słychać?
  2. miłośniczka zwierząt
    21.02.2013 09:48
    miłośniczka zwierząt
    Nie wiem co masz zrobuić może to być coś z kartą graficzna a jaki masz system operacyjny. Ja cały czas gram w 2 i przy niej zostane bo 3 za duzo miejsca zajmuje na dysku kupię sobie jeszcze 2 pakiety akcesoriów.
  3. Piwusia
    21.02.2013 06:56
    Piwusia
    Ja wczoraj zainstalowałam sobie Simsy dwójkę na lapku i zamierzam powrócić do gry, ale jak moje Simy zmieniają ubranie codzienne korzystając z szafy, to niektóre ubrania nieprawidłowo się wyświetlają, są zapaskowane itp. Na Simie wyglądają tak jak powinny tylko, jak wybiera je z szafy to coś jest nie tak. Nie wiem z czego to wynika, bo gra jest czysta, dopiero co zainstalowana. Nie pobierałam nigdy dodatków z internetu, które mogłyby mi coś sknocić w grze. Co mam zrobić?
  4. miłośniczka zwierząt
    16.02.2013 14:46
    miłośniczka zwierząt
    Na razie nie kupiłam żadnej z edycji Harryegopottera poniewaz skupiam się na simach z 3 bo do 2 kupiłam tylko modę z H&M a teraz zamierzam kupić SNKP do 3. Wiesz ja w 3 mam zamiar zbudować podobny domek do tego który wybudowałam w the sims 2. I chyba na dobre wróce do 3. Jak tylko skończę tą nieszczesną ręczną reinstalkę the sims 3 ;/.
  5. Piwusia
    16.02.2013 12:51
    Piwusia
    Zamierzałaś kupić nowe wydania serii o Harrym Potterze, nie? I jak, udało Ci się już zakupić choć kilka tomów z tej edycji? Fajnie, że uzupełniasz swoją kolekcję Simsów. U mnie w empikach ani innych sklepach tego typu nie ma już serii Sims 2, wszędzie tylko trójka. A przez internet nie opłaca mi się już kupować dodatków i akcesorii do dwójki, bo może jakoś uda mi się zagrać w trójkę i to na nią się przerzucę? Byłoby fajnie. A ty gdzie kupujesz brakujące dodatki i akcesoria do Simsów dwójki?
  6. miłośniczka zwierząt
    15.02.2013 13:23
    miłośniczka zwierząt
    aha rozumiem ja obecnie planuje po modzie z H&M kupić ikea urządza dom a potem Kuchnie i łazinkę do the sims 2 i potem wezmę się, za the sims 3.
  7. Piwusia
    15.02.2013 12:31
    Piwusia
    Ja na razie mam zupełnie odinstalowane Simsy. Na razie nie mam czasu i chęci grać.Moda z H&M to świetne akcesoria, mam je już od dawna i polecam. Z akcesorii mam jeszcze IKEA, również ciekawe.
  8. miłośniczka zwierząt
    14.02.2013 14:38
    miłośniczka zwierząt
    Hej jak się mają twoje simy? bo ja obnecnie w the sims 2 mam dwie siostry które juz założyły własne rodziny . No i na allegro kupiłam mode z H&M i czekam aż przyjdzie .
  9. miłośniczka zwierząt
    09.02.2013 18:06
    miłośniczka zwierząt
    Wiesz o the sims 2 się zapomnieć nie da . Teraz planuję stworzyć duża wielopokoleniowa rodzinkę w the sims2. No i uzupełnic braki w kolekcji .
  10. Piwusia
    09.02.2013 10:10
    Piwusia
    To fajnie, że nie zapomniałaś o dwójce.Juz ci przeszło przeziębienie? To taki okres, że kazdy choruje, ech Ale takiej prawdziwej mroźnej zimy nie ma.A grasz może ostatnio w jakieś inne gry poza Simsami? Ja przeszlam całą grę Plants vs zombies Wciągająca i zabawna gra casualowa z gatunku tower- defense.Polecam, podobno ma wyjść druga część Gram też trochę w różne bijatyki, ale nie jakoś hardcorowo.Lubię Street Fighter 4

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:35.